Burcuyasa Merhabaa. Kızlar azıcık bebek gramlarından ve kilolarındanmı bahsetsek benim aklımda binlerce soru var ??😄😄. Mesela 26 haftalık bebek gr yada kilosu nedir sizinkiler kaç gr veya kilo 😄😄
Dila71 Momy11 sizinle aynıymış bizim 🥰 bir iki gündür kafama takılıyor daha mı fazla olması lazımdı diye baya araştırdım falan sonra kendimi ikna ettim olması gerektiği kadar olduğuna 😂🥴
calikusu_03 Goksugul hayır normal böyle olması . Buraya yazanlar bazen abartıyorlar . Birisi 21. Haftada 600 yazmış😂
Dila71 Goksugul haftasıyla uyumlu çıktıysa bence hiç kafana takma , benimki de ortalama bir değer daha kilolu olan bir sürü kişi var her bebek kendine özel 👶😍
Milenka Goksugul daha. Bebiş kilo almaya yeni yeni başlıyor zaman geçtikçe alir. Benim detaylı ultroson 23 haftadaydi galiba o zaman 400 lu birseydi . Ki haftalar ilerledikçe kilo alim hızı artiyor
hilal8689 Burcuyasa 24+3te 770gramdı. Şu hafta işini hala anlayamadım. 24+3 mesela 24 hafta mı 25 mi?
hilal8689 Burcuyasa bende kıyaslamak için bir tablo var ona bakıyorum ama haftayı tam kestiremediğimden geri mi ileri mi anlamıyorum.