Deletedmom_5 Haftadayım gün içinde squat yürüyüş falan yapıyorum ama squat kaç tane yapsam daha iyi olur siz kaç tane yapıyorsunuz ve birde başka neler yapıyorsunuz
Zeynebakman Deletedmom_5 36.haftadayım. Perine masajı yapıyorum. Nefes egzersizleri yapıyorum. Yürüyüş yapıyorum. Ev işleriyle uğraşıyorum baya. Sürekli hareket halindeyim.
Zeynebakman Deletedmom_5 İnternette gösteren bir çok video var. Yapmalısın kesinlikle. Çok faydalıymış. Dikişsiz doğum için.
Deletedmom_5 Zeynebakman evet hurma aklımda bende yicem faydasını gören çok var internette biraz perine masajlarını izledim denicem en kısa zamanda tesekkur ederim canım benim
[silindi] Dün bir arkadaşa doktoru günde 200 tane yap demiş ama bana fazla geldi bacaklarım dayanmıyor ki 10 tane yapsam 2 saat oturuyorum valla
Kbra1234 [silindi] bana doktorum günlük 500 tane dedi 20 tane yapıyorum yerimden kalkamıyorum 500 ne 😂😂
Taze_gebe Kbra1234 neeee 😂😂😂 o nası bi rakam gerçek mi bu 🙊 hayır 10-20 yaptığımız bişeye yaramıyacaksa hiç boşuna yormıyım kendimi🥴