nur3425 Yeni hamişler nasılsınız neler yapıyorsunuz? Belirtileriniz neler? Biz bugün 7+2 olduk 🤲🏻❤️ Hiçbir belirtim kalmadı 🙈 sizler ne alemdesiniz var mı benim gibi belirtisi olmayan annişler 🌸
GizemDnmez nur3425 10+7 haftalığız bende bir çok belirtiyi şükür ki yaşamadım tek sorun ara ara olan kasık ağrısı ve mide yanması onun dışında bir sorunumuz yok 🥰💜
nur3425 Muse o bende de oluyor sabahları özellikle 🙈 eşim işe giderken illaki bende de bir şey atıştırma ihtiyacı oluyo sanki 3 gün aç bırakmışlar gibi oluyorum 😂❤️
nur3425 oykumm_1233 ah bende kilo almamak için engellemeye çalışıyorum kendimi 😅 folik asit ve vitaminler sanırsam iştah açıyor 😊
Hatice1907 nur3425 9+5 deyiz bulantılarım hala devam ediyor pek bişey yiyemiyorum kahvaltı yapamıyorum sadece meyve çerez ve sevdiğim yemekler o kadar halsizlik sürekli uykuda var tabi 12 haftaya kadar geçer inşallah 😂
Melek40 Bende 5 haftalığımm inanılmaz aç hissediyorum kendimi ve uykusuzluk bıraksalar herzaman uyuyacağım sanki😂
nur3425 Hatice1907 ay mide bulantısını bende sırf çok yememek için istiyorum hani kilo almıyım diye 🙈 ama zor bir şeymiş Allah yardımcın olsun canım hemencecik atlatırsın rahatlarsın inşallah en kısa zamanda 😊
Selvi14-14 Bende heniz 4+4 üm kesemiz oluşmamış şuan kasıklarımda biraz ağrı var ama beni neler bekliyor bilmiyorum da 🥱
Seherdmrkl Selvi14-14 ben de 5+4 um. Keseyi dün gördük ama bebeği göremedik iki hafta sonra tekrar gidecez o zaman görürüz inşallah ☺️
Simsekbebekannesi Hatice1907 yok hiç korkma ilk kızımda çok kusuyordum ama yediğin zaman yarayan yarıyor bebeğe maşallah kilosuna gayet iyiydi
nur3425 Hatice1907 kalmaz inşallah canım yengemde çok kusardı ama yeğenimin maşallahı vardı 😍 bebek bir şekilde besleniyor 😇