Mooommyy1 29+3 olduk dun doktor kontrolumuz vardi , hersey yolunda ama bebegin dogum pozisyonuna gecmesi lazimmdi dedi . Denizde 2 kez takla at dedi donmesi icin … donmezse sezeryan dedi . Donmesi icin neler yapmaliyimm…
Elisammmbade Mooommyy1 henüz çok erken değil mi dönmesi için Allah Allah ilginç.. başka doktora danışın bence
Alev16 Mooommyy1 çok erken Dr unuz hızlı davranıyor 35. 38. Haftada dönen bir çok bebek var benim kızlarım 35 den sonra dogum pozisyonunu aldılar
Cigdemss Mooommyy1 egzersizleri var dönmesi için her gün 15-20 dk uygulayın. Youtube da vardır, kutup ayısı pozisyon olarakta geçiyor. Bebeğin hareketiyle birlikte yapılıyor. Ebem %90 düzenli uygulamada bebek döner demişti
Minam İkizlerimde biri 35 hafta biterken normal doğum pozisyonu aldı. Ne kadar erken konuşmuş sezeryan için drunuz. Bana ebe bir kaç hareket önerdi dönmesi için kanepeye ayaklarımı koyup başımı aşağı koyuyordum amuda kalkar gibi. Bebeğime müzik dinletiyirdum telefonun hoparlörünü aşağı doğru tutup falan. Sonraki kontrolde dönmüştü
Mooommyy1 Minam evet bu tarz biseyi dun doktorumuzda dedi ayaklar havaya bas asagiya diye tesekkurler 🙏
MDT Mooommyy1 dönmesi için erken şimdi dönse bile bir kaç hafta sonra tekrar pozisyon değiştirebilir. Mesela benimki 33. Haftaya kadar baş gelişti. 33′te ters döndü. 35′te yan döndü. Doktor hala dönebilir bekleyelim diyor.Takla at vs gibi maceralar da önermiyor
Krtalzyn 🤧🤧36 haftamdayım dönmedi daha ama hala umudum var doğum anına kadar bekliyorum bakalım bi süpriz yapıp son anda dönme ihtimalide var az da olsa
Mooommyy1 Krtalzyn insallah doner de size buyuk bi supriz yapar donmezsede naapalim hayirlisi saglikli olsunlarda🙏
ylzsa Mooommyy1 annem beni dogururken o gün cevirmişler ya hemen ne kolay sezeryan diyor doktorlarımız
Gulten_1996 Mooommyy1 bana kalırsa doktor sezeryana almak için bahane arıyor. 29. Haftada ne dönmesini bekliyor? Doğum anına kadar da beklemesin lazım son haftada da dönüyor bebekler. Şİmdiki doktorlar kolaycı olmuş ya çevremde adam akıllı normal Doğum yapan insan kalmadı. İnşallah bana öyle doktor gelmez normal istiyorum sorun olmazsa
Mom5444 Mooommyy1 çok erken dönmesi için bence doktorunuz sezaryen yapmak için bahane aramış gibi birşey ☺️ Merak edip stres yapmayın lütfen daha 10 hafta var önünüzde 🙏🏻
Mooommyy1 Mom5444 ya hep normal dogumu savunuyordu aslinda … dun ilk kez agzindan sezaryan duyduk . Tesekkur eederim.umarim doner 🙏
tanya25 Mooommyy1 Çok değişik bir öneri olmuş doktorun ki :) Benim bebeğim 28.haftada doğum pozisyonuna girmişti 30. Haftada tekrar yan dönmüş en son gittiğim de yine doğum pozisyonundaydı. Bunu söylemek için çok erken bence zaten sürekli dönüyorlar
Mooommyy1 tanya25 yani evet ben bu gobekle denizde zaten takla falan atamam 🤣 o nedenle baska napilabilir diye merak ettim ama anladim ki daha cok erkenmis🙏
Mervehtp81 Mooommyy1 benimkide dönmedi hem baya erken daha doktorum kendinden örnek verdi onunki 39. Haftada dönmüş yani ne hemen bu sezeryan demiş anlamadm
Mooommyy1 Mervehtp81 bugune kadar hep normal dogumu savunuyordu ama dun oyle diyince bende bi sok oldum acikcasi .