Sdtcnts Merhaba kızlar. Bu aralar başım dehşet ağrıyor ve tansiyonuma baktığımda hep 9/6 veya 10/6. Bebek için sorun teşkil eder mi? Ne yapmalıyım? Hamilelikte normal mi?(14.haftam)
Prensesiminyolculugu Sdtcnts benim de gebeliğin başından beri hep tansiyonum 9 a 5 ama sorun olacağını sanmıyorum yüksek olması daha tehlikeli tabi sizin baş ağrınız varmış o hiç olmadı bende..
Beyda3759 Sdtcnts benim hamileliğin başından beri düşüktü yüksek olunca sıkıntı düşük sorun teşkil etmiyor dik ayaklarını dinlen
HilalYlmz Sdtcnts dün akşam 9-4 tansiyonla acillik oldum sanırım bu sıcaklar daha da düşürüyor tansiyonu gerçi acilde birşey yapmadılar bebeğin kalp atışına baktılar yolladılar eve gelince tuzlu ayran yapıp içtim azıcık kendime geldim
zehranurr Sdtcnts hayır düşük tansiyondan korkma yüksek tansiyon hem sizin için hem bebek için sorun olur
Prensesiminyolculugu Sdtcnts baş ağrısı artan hormonlardan da oluyor diye biliyorum eğer tuzlu birşey yediğiniz de geçiyorsa tansiyondan geçmiyorsa hormonel olabilir ona hiç dikkat ettiniz mi ?
Mezig20 Benim tansiyonum genel olarak düşük. Sağlık ocağındaki ebe sıkıntı olmaz dedi. Ani hareketler yapmayın aniden eğilme, kalkma gibi göz kararması yaşayabilirsiniz.