gozde3592 Belinda ismi çok hoşuma gidiyor sizinde fikirlerinizi aldım farklı önerileriniz olursada açığım❤️Şimdiden teşekkür ederiz💋
CgladaP gozde3592 kızımın ismi Ada Lavin çok severek koydum😍 şuan hamileyim kız olursa Ela Marin istiyorum 😍 fikir olsun 🥰
KadersizMelek Bende söylemek isterdim ama o isim henüz kimsede olmadığı için bende saklı kalsın biraz daha 😍 14+1deyim %90 ve üzeri kız demişti doktorum bakalım kalbimden geçen de kız olması yönünde 🤲🏻 Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin kolay ve sıkıntısız hamilelikler,doğumlar inşallah 🤲🏻❤️Erkek olursa yiğit Efe düşünüyordum soyadımızda yiğit olduğu için ama kız olursa adı bende saklı şuan 😅😅🤗🤗
LawyerEce gozde3592 Bade Alâra koyduk süslü hanıma 🥰 Melodi, Arya, Öykü, Rüya, Eliz, Lidya, Gökçe, Afra, Defne, Talya, Hüma 🤍
Kbra_em gozde3592 yani kızımız olsaydı elif ada istiyorduk. Sena, eliz, sare isimleride hoş fikir olsun :)
surelitta52 Yurt dışında yaşıyorum bir sürü tanıdığım var Belinda adında. Pek hoşuma gitmiyo ama önemli olan sizin beğenmeniz. ☺️
gozde3592 Biresintii minayı bende çok istedim de çevremde çoğu mina lina koymuş..ama şimdi Lidya yı buldum anlamı cennet bahçesi bu da hoşuma gitti
gozde3592 gozde3592 şimdi çekiliş yaptım 6 isim koydum Asya, Mina , Amine , Belinda , Nisa ve Lidya koyduk Minayı çektim😅😅