Havva_Altun Sysesra bende kararsızım aynı şekil ama şöyle bir düşüncem var Bebek kirli oluyor pek iyi temizlemiyorlar o yüzden fotoğraf çekilirken isimliyi giydiricem
Selma_aygun Havva_Altun bende öyle düşünüyorum anca akşamdan akşama yaparım 2-3 güne bölerek zaten çok sıcak oturduğum yerde terliyorum bide ütü düşünmek bile istemiyorum 😐
Eminos123 Sysesra doktor gelip gobegini kontrol ediyor bezine bakiyor hastaneden cikincaya kadar alt ust takim giydirmenizi tavsiye ederim tulumu gobek bagi dustukten sonra kullanin derin
_Masal_ 30+5 haftalık hamileyim. Kıyafetlerini yıkadım, ütüledim ama daha çantayı hazırlamadım. Bez, depend, biberon gibi eksiklerim var. Bu ara kasığımda da bi ağrı var gibi hazırlamak istiyorum üşeniyorumda 😬
Sema-2021 Havva_Altun bebeğime hastane çıkışı zıbın ıslak mendili çorap ağız mendili şapka yeni doğan bez kundak bezi kendim için pijama takımı eşarp etek penye yelek çorap ped daha eksiklerim de car🤔
ElifBademmm 31 haftadayım. 32 de yıkama ütüleme işine başlarım inşaallah. İlki erken doğmuştu bundada hazırlıklı olmakta fayda var. Zamanında gelir inşaallah 🤲
Arenn 31 haftaligim henuz bebisin koyafetlerini yikamadim oyuzden cantayida ayarlamadim daha erken gibi geliyor temmuzun sonuna dogru yaparim herhalde
Arenn Havva_Altun 20 agustos dogumum ilki sezeryan oldugu icin doktorum 20 agustosa gun verdi sezeryan icin
AylinCk 31+3 teyim herşeyi hazır ama yıkama ütüleme işini yapmadım henüz bu haftasonu yıkamayı yapıp ütü yaparım sonra çantasını hazır ederim artık 😂😂 27 Ağustos görünüyor doğum ama sezeryan olacağı için doktorum 19 Ağustos dedi🥰İlk doğduklarında bebişler üşürler sonuçta sıcak yerden çıkıyorlar ama vücutları dışarı alışınca ince yarım kollu badyler giydiririm sıcakta pişmesin diye kızım