irorkay Kızlar durumlar nedir? Benim çok midem bulanıyor bu aralar 🤦🏼♀️ baş ağrım da var tansiyonum vs hep normal ama ağırlık da ekleniyor üzerine hep halsizim 🤦🏼♀️
Nehirimmm06 irorkay mide bulantısı beni bitirdi zaten sıcak basması var bide arada da karnım ağrıyor 😔
Minnakkkk irorkay sıcaklar cok bunaltıyor buharlasacak gibiyim cok ta halsizim ayaga kalkacak halim yok 31 aylık kızım var mecburen ayaktayım butun gun o olmasa butun gun yatarım 😒
Mrc34 irorkay ah son haftalar zormuş gerçekten ben de ilk aylar hiç mide bulantısı yaşamadım fakat 1 aydır bitirdi midem😟 bir de kafamı kaldıramıyorum hep yorgunluk zoraki yürüyüşe çıkıyorum sadece
Birtane2307 irorkay halsizlik, asagiya baskı, bacaklarda ellerde siskinlik, yorgunluk,karin agrisi, bel agrisi, yurumede zorluk… Daha sayayim mi😅😅 Allah yardim etsin az kaldi kizlar dayanicaz👍🏼
Zero2344 Birtane2307 aynı şekilde ya uykular haram oldu artık 35+1 bundan sonrası geçer mi o kadar zor geliyor ki
tgba22 irorkay ben de 33 m bugun gece üşüttüm mü bilmiyorum karın ağrısı ishal oldu bel ağrısı zaten oluyor ayakta kalınca inşallah önemli bi şey degildir
Birtane2307 Zero2344 Allah sag salim kavusmamizi nasp etsin simdiye kadar harika gecti ben cok sevdim hamileligi gercekten Allaha sukurler olsun simdi agirlastik normaldir sabredecez❤
Momcans 37.haftadan sesleniyorum ara ara göğsüme sanki bisey oturuyor gibi agriyor agirlik hissi var , istahsizlik aksamlari zaten uyku kalitesi düştü artik mide yanmasi bogazima kadar yaniyorum desem yeridir🐣
Periwashere 34 hafta oluyor yarin. Yemek borumda yanma oluyor arada. Ayak bileklerim cok şişiyor. Halsizlik oluyor. Darlanma oluyor. Of. Valla bundan sonrasi yokus asagi ama nasil yokus aşağı gel de bana sor 😑