Gamzeinci00 Kızlar sizler ne alemde siniz kaç gününüz kaldı uygulama da benim 42 ama 27-29 günüm filan var sezeryan olacağım için sizlerin ne kadarı kaldı zorlanıyor musunuz
Seymamuge Gamzeinci00 23 gün görünüyor ama belli değil tabi persembe günü çatı muayenem var bakalım ne gibi bir doğum şekli izleyeceğiz. Artık çok zorlanıyorum sanırım yalanci sancılarım çoğaldı da geceleri uyuyamıyorum hemen yoruluyorum valla artık doğsun minik kızım diye gün sayıyorum
midekoruyucu Gamzeinci00 benim 14gün kaldı daha bugün çıktı 🤗 çok erken çıkmış sizde 🙄 bazılarında öyle oluyor anlamadım ben de
Beyda3759 Gamzeinci00 30 gözüküyor ama belli değil çatım uygunsa bekleyeceğiz değilse sezaryen günü alacağız.
MineLule Gamzeinci00 69 günüm kaldı görünüyor uygulamaya göre ama planlı sezaryen olacağım. Siz gün aldınız mı?
Gamzeinci00 MineLule hayır daha gün almadım ama doktorum bayramdan hemen sonra olur diyo çünkü bayramda 38 e girmiş oluyorum
3bebe1anne_2021 Gamzeinci00 benim 6 bugün artık yalancı sancılar arttı kasılmalar arttı ama ne gelen var ne giden 😄😄😄 gelsinler artik