Rukiyecik Haftada doktora gittiğimde bebeğin sıvısının fazla olduğunu söyledi doktor. Şeker yüklemesi yaptır dedi. Bebekte şeker varsa bu yüzden sıvı artıyor olabilir dedi. Şeker yuklemesi yaptrdm şeker çıkmadı. Bebekte sorun olabilir dedi. Detaylı ultrason yaptır dedi. Ama ben yaptırmadım. Aynı durumda olan var mı ?
Esraali Rukiyecik yaptırıdm bebeğim gayet saglıklı deker yükelmside yaptırdım sebepsiz de artış olabiliyor
Didemm1 Rukiyecik Canım benimde aynı geçen hafta gittim doktora 27 haftalıkken suyu fazla yatış doğum olabilir dedi ben tabiki çok korktum bebek daha küçük ama çok şükür yatış yapmadılar nst ye girdim hafif sancılar var buda şekerden veya enfeksiyondan olabilir dedi ilaç verdiler ben bütün testleri yaptırdım şekerim var o yüzden dünde gittim doktora sınırda bebeğin suyu çok şükür iki hafta sonra gel dediler ama hafife almayın derim erken doğum oluyor dikkat edin Allah hepimizin bebişlerimizi korusun🙏
Baharmm16 Benimde suyum fazla şeker yüklemesi yaptırdım çıkmadı bebekte ne gibi sorun olurmus bilemedim doktorum bişey demedi gayet iyi dedi şeker için bebek için ferah tutun kendinizi yeni çıktım hatta doktorun yanından yok gayet iyi sorun teşkil etmez dedi
Rukiyecik Baharmm16 sıvı fazlalığında 3 neden varmış. Ya şeker vardır. Şeker yoksa bebekte sorun vardır. Bebekte sorun yoksa nedensiz sıvı artıyormus. Doktorum bana bebeğin kafasinda, belinde yada midesinde sorun olabilir dedi. Detaylı ultrasona gir bak. Bunların hiçbiri olmayadabilir dedi.
Baharmm16 Rukiyecik Allah Allah arkadaşım da var onun da aynı olmuş gayet sağlıklı bebeği oldu benimde içime kurt düştü telaşlanıcak bişey uok herşey kontrol altında dedi bana da doktorum
Rukiyecik Baharmm16 Allah’ın izniyle bsy yoktur. Umidimiz o yönde. Ama ister istemez insanın içine kurt düşüyor. Baya arastirdim sıvı fazlalığını bebekte bazen sorun olabiliyormuş doğduktan sonra.
Rukiyecik Didemm1 benim de 1 hafta önce yatisim yapıldı 5 gün hastanede kaldım. Kasılmalarım vardi. Doktor bana sivin fazla olduğu için erken kasılmaya sebeb oluyor dedi. Bebek için ciğer gelistirici iğne yaptı. Erken doğum riskim oldgu icn
Didemm1 Rukiyecik Geçmiş olsun canım benim şuan 29 haftam çok şükür sınırda dikkat etmemiz gerekiyor yediklerimize enfeksiyona İnşallah tamamlarız haftalarımızı sağlıklı bebeişlerimiz olur inşallah🙏🥰
Eceeeyigit Bende de bebeğin sıvısı fazla ve şeker yüklemesinde şeker çıkmadı detaylıda da sonrun yoktu yediklerine dikkat et meyveyi biraz azalt patates kırzartması, makarna,pilav gibi şeyleri daha az tüketmeye çalış diye bi öneride bulundu sadece