Aycha Merhaba, Bayrampaşa Kolan Hastanesi’nde, hem Aytan hem Dilek Hanım’a muayene olanlarınız varsa; hangisinin muayenesi daha uzun, detaylı, iletişimi daha iyi? Teşekkür ederim.
Aycha Merhaba arkadaşlar, Aranızda Bayrampaşa Kolan Hastanesi’ne gidenleriniz varsa; Aytan ve Dilek Hanım hakkında tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?
Deletedmom27272 Merhaba ben dilek hanıma gidiyorum hamileliğimin 6 haftasından itibaren başta iyiydi ama sonra sorularıma cevap vermedi , en önemlisi 17 haftadayım cinsiyetini kız dedi pek uğraşmadı görmek için onun dışında 3 farklı hastaneye gittm hepsi erkek dedi ama dilek hanım ısrarla kız diyor anlamadım neden o yüzden güvenim kalmadı aytan hanıma gideceğim ona 2 kere gitmiştim gebeliğimi ondan öğrenmiştim @Aycha
Aycha Deletedmom27272 Merhaba, yanıtınız için teşekkür ederim. Hem sizin hem bebeğiniz için hangi doktor hayırlı olacaksa ona gidin inşallah. Aytan Hanım’ı bırakıp, Dilek Hanım’a başlama sebebiniz neydi, acaba? İnternetten randevu aralıklarına baktığımda; Dilek Hanım’ın yarımşar saat arayla hasta aldığını görünce, daha ilgili galiba diye düşünmüştüm.
Deletedmom27272 Aycha işte bende öyle düşündüm gittiğimde hep dilek hanımda sıra oluyordu çıkan hastalara sordum çok ilgili dediler bende birde ona muayene olayım dedim ısınınca devam ettim ama keşke aytan hanımda kalsaydım 1 ay sonra gel dedi dilek hanım aytan hanıma randevu alacağım onla devam ederim inşallah hem aytan hanım ctsi günleri olabiliyor hemde gece nöbetlerinde oluyor instagramdan takip ederseniz hep doğum yaptırıyor, dilek hanım gece doğum olursa veya hafta sonu olursa gelmiyormuş
Breeze Ben aytan hanima gidiyorum ilk konrtollerimi ve cok memnumum icimi rahatlatiyor sakin ve guler yuzlu tavsiye ederim