Funda2735 Herşey minik kuzularımıza kavuşmak İçin o kabul amaaaa, benim bitmeyen çatı kemiği ağrım göğüs ağrım ve mide bulantım hala devamkeee 😬😏 23 e giriyorum bu arada hafta olarak sizde durumlar nasıl ☺️
N-h-e123 Funda2735 bende bu gece 24. Haftaya gireceğim. Benimde en baştan beri en büyük sıkıntım mantar, koku, akıntı… fitil falan işe yaramıyor bilmiyorum artık çok çaresiz bir durum .
bebisim-_00 Funda2735 24hafta geceleri uyuyamam.İstanbuldan yazıyorum iki gündür kavurucu sıcak nefes darlığı derken gece 3 de uyuyorumm.ve kalça ağrısı
Mltm88 Funda2735 Magnezyum kullanıyormusunuz..Bende ayağa kalktığımda baya zorlanıyordum ağrım çoktu doktora söyledim ilaç verdi baya rahatlattı beni.tamamen bitmedi ama %70 azaldı diyebilirim
bebisim-_00 N-h-e123 evet 24 bitti benim pazartesi 25 haftaya giriyoruz bebeğinde hareketleri düzensiz ne zaman tekme atacağı belli olmuyor bu normal mi
N-h-e123 bebisim-_00 benimde bir kaç gün güm güm . Şu sıralar ufak ufak aklım kalmıyor değil salı kontrole gideceğim bakalım
Funda2735 N-h-e123 sürekli çamaşır değiş canım başka ne yapılır bilmem de kaşıntı varsa kaşınmaya çalış doğal furyası bozulmamıştır inş
N-h-e123 Funda2735 öyle zaten sürekli bel altımı yıkıyorum çamaşır değiştiriyorum öyle olmasa düşünemiyorum
Funda2735 N-h-e123 sadece suyla yıka ama eminim rahatsız ediyordur koku vs sabun falan değirme diyorlar