Egitimcianne Kızlar puset örtüsü ve minderi çok gerekli şeyler mi.Pusetin kendi minderi oluyordır zaten değil mi
zehranurr Egitimcianne ikiside bence gereksiz şeyler. Puset örtüsünün görevini müslin bezde görebilir
Melisacaaglar Egitimcianne canım ben aldım ama keşke almasaydım dedim sonra puset zaten ağır + minder vr örtü koydum boşken zor taşıyorum elimde birde 3 kilo bebekle hayatta taşıyamam Müslüm örtü yeterli bence
Gezegen_00 Melisacaaglar Bu pusetler araba koltuğu olarak kullanılabiliyor mu yoksa sadece bebeği taşımak için mi?
Birpapatya4 Egitimcianne onun yerine pusete terleme önleyici örtü alın ikisi de gerekli değil örtü olarak müslin kullandım hep
sedaa_aa Egitimcianne minder ben almadım ana kucağının kendi pedi oluyor zaten çocuk rahatsız olmuyor benim küçükken beli boşlukta kalmasın diye içini destekleyecek sekilse yumuşak bir battaniye koymuştum. Örtğ bence gerekli ama pahalı bir şeye gerek yok ben trendyoldan 35-40 TL’ye almıştım. Eger üsten bağlanan bir şey almazsan sürekli tutmak zorunda kalıyorsun örtüyü rüzgarda uçabiliyor çünkü müslinler. Hem puseti bebek arabasına taktığında da açılmıyor bağlanmayan bir örtü koyarsan rüzgarda sıkıntı yaşarsın ben şundan almıştım https://ty.gl/atcvplpk
Gezegen_00 Melisacaaglar Ağır demişsiniz ağır olursa bende taşıyamam sizce eski tip kucakta taşımalı mı almalıyım
Egitimcianne Tüm cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlarım 150 tlye set bakmıştım ağırlığı arttırması dezavantajı falan çok mantıklı geldi vazgeçtim almaktan şu an😇sadece örtü alayım ben de o zaman o daha uyguna gelicek hem👍🏻🙏
biyologelif Egitimcianne bence puset minderi çok gerekli bziim pusetimiz biraz çukurdu çok zorlanmıştık. Şimdiki gebeliğimde minderide örtüyüde hemen aldım. Tasarım anneye yaptırdım süper geldi