mmk01 Kızlar pazartesi sezeryen oldum doktor perşwmbe günü duş al pansumanıda at başka yapma dedi bnde öyle yaptım fakat çok terliyorum duş almak istiyorum ama yaranın üstümde bişey yok o şekilde duş alınabiliyor mu gerçi cesaretim de yok
Melikeadiguzell mmk01 Evet doktorlar öyle diyormuş ama ben enfeksiyon kapıyor diye duydum o şekilde her duşta kapanması daha mantıklı geliyor bana ya da çıktıktan sonra kurutma makinesi ile iyice kurutun nemli kalmasın
Su123 mmk01 ben ilk 10 gün su geçirmez bantla yıkandım 10 gün sonra çıkardı doktorum bir sorun olmaz dedi ama sürekli kuru tutman lazım dedi sizde duştan sonra iyice kurutun bişey olmaz inşallah
MomHero2 mmk01 1 hafta boyunca bant takılı kaldı kontrole gittiğimde doktor kendisi çıkardı ama yaz doğumuydu sık sık duş aldım hastaneden eve gelir gelmez almaya başladım. Toparladı biraz beni
Ayse2011 mmk01 ben 3. Günün sonunda doktorumun demesiyle duş aldm bantıda cıkardm lazer dikiş oldugundan bişey olmuyor demişti sadece oraya lifleme köpükleme yapma demişti çok şükür bişey olmamıstı olmazda sanmıyorum
mmk01 MomHero2 Ben petşembe çıkardım iki gün önce şuan takılı değil bu şekilde duş almaya çekiniyorum ama terden mahvoldum acıda var bilemedim
Eski9 mmk01 kendiniz bant alıp tekrar taksaniz yada doktora sorun napanilirim diye bende sorayım mutlaka pazartesi günü doğumum var insan perişan olur duş almasa birde emzirme zaten terletir
MomHero2 mmk01 estetik dikişse hiç korkmanıza gerek yok bende çekinmiştim ama belli dahi olmuyor zaten çıktıktan sonra iyice kurutup baticon sürebilirsin duş aldıkça ferahlarsın çabuk toparlarsın
Cemrenin_annesi80 mmk01 ben sezaryen oldugunda hastanede çıkardılar bidaha bişey takılmadı o şekilde duşda aldım bişey olmadı
Alone mmk01 cnm sezeryan dikişin nasıl ben iki tane oldum ikisi de yapıştırma (estetik diyorlar sanırım dikiş yok). Eğer öyleyse pansuman bile yapmamıştım ben duşa da giriyordum direk sorun olmuyordu. Ama ipli dikişse bilgim yok malesef
Masal53 mmk01 sezaryen bantları var canım su geçirmiyor ondan al yaraya yapıştır rahatlıkla duşunu alırsın