Merhaba arkadaşlar bu platformdan sizlerden çok şeyler öğrendim tam yerle birken okuduğum postlarla toprlandım şimdi ben biraz pozitif yazayım belki bi okuyan olur faydam dokunur 🤲🏻
3 yılda 3 düşük yaptım kan pıhtılaşması olduğunu öğrendim iğne ilaç desteğine başladık hamile olduğumu öğrendim e 3 düşük var bu da düşer mi kaybeder miyim korkusuyla doktor kontrollerinde tansiyon 18 den aşağı düşmüyor doktorum sağolsun rahatlığıyla beni de rahatlattı 8. Haftada alfamet başldık. 20. Haftadan sonra tansiyon hep 14-9 arada 16 18 lere çıkıyor çıktıkça ben panik yapıyorum 30. Haftayı görelim alırız diye diye hamdolsun 32. Haftada el uyuşması ve göz bulanıklığı başladı hadi bi 34 olsun alırız artık derken 36. Haftaya kadar sabretti minik kızım ve doğum günümde genel anestezi ile kucağıma aldım şükürler olsunn. 2. Gün Sonrasında tansiyonum 25/14 ilaçlar serumlarla 16/11 ile hastaneden çıktım. Kızım 22 günlük oldu ve tansiyonum düzeldi Allah’ıma binlerce kere şükürler olsun🤲🏻 Ne olursa olsun rahat olmak pozitif olmak her zaman en güzel sonuca getirir. Sormak istediğiniz soru varsa bir süre buralardayım 🤗