zehranurr Bez alıcam ama hangi boy alsam bilemiyorum. Sleepy prematüre mi? Yenidoğan mı? Prematüre 0-3 kg, yenidoğan 2-5 kg. Kararsız kalıyorum prematüre küçük mü olur yenidoğan büyük mü gelir çok kilolu doğmayacakları kesin çünkü
Burcu_NFUE zehranurr yapmaz diye tahmin ediyorum büyük olmaz kuzum bebişin son kontrolde kilosu ne kadardı ? Göbek bağı falan olacak ya dar olursa bez sıkıntı olur
beysenyil zehranurr sleepy marka bezin 1 numarası çok da boyut olarak büyük değil zaten canım. Ben 1 numara aldım ama çok küçük geldi gözüme, sanki prematüre bebekler için yapılmış gibi görünüyor ☺️
Abcxyz zehranurr sleepy natural da hava gecirgenligi bio naturale gore daha az ve bio naturalin icerisinde sut ve bambu ozleri var ve gezmeye bir yere gittiginde bez kakali bile olsa at cantana asla koku vermiyor. Ben bio natural kullaniyorum asiri memnunum. Ve kremsiz bile 18-20 saat dursa pisik yapmiyor
Morvy zehranurr ben sleepy 1 numara aldım dün geldi kargom açıp bakayım dedim bir avuç kadar yok gözüme okadar küçük geldiki prematüreyi hiç düşünemiyorum🙈