Papatya2768 Esraali benimde ilk doğum erkek kolay oldu. Ama annem de mesela 2. Çocuk erkek çok zor doğurmuş bence kişiye göre ve çocuk kilosuda önemli. Gerçi benim oğlan da 3.750 doğmuştu
Esraali Papatya2768 3600 doğdu işk oğlım hiç anlamadım bile nasıl doğdu bende git gide daha acılı oldu doğum 😔
Papatya2768 Esraali ya genelde ilk doğum zor olur derler. Ben doğum değilde sonrasında çok sıkıntı yaşadım. Dikişlerim şişince uzun süre kendime gelemedim
Simsekbebekannesi Esraali inşallah 2 tane doğum yaptım ama sanki bu 3 uncusunde daha çok korku var gibi
Simsekbebekannesi Hiranurecrin vala iki tane kızım var benim ben bilirim o zorluğu bı ben şimdi 3 uncuye hamileyim 3 aylık bakalım bu nasıl olacak çok merak ve korku içindeyim
Hiranurecrin Simsekbebekannesi Bence buda hurafe her doğum kendine özgü. illaki zorluğu vardır 😊cinsiyet ne peki bu sefer
Mom726272 Esraali hmm öyle mi ben oğlumda 12 saat sancı çektim 😑 sizin şimdi 3 oğlunuz var 4. Yolda kız mı 😍
Mom726272 Esraali maşallah çok çocuklu olmak nasıl 3 erkek 🙈 başedebiliyo musun peki 3 yaşında Bi oğlum var benim de 24 haftalık hamileyim ama ne çektim bana sor seni düşünemedim ya
Esraali Papatya2768 o zaman zefiran diye bir solusyon verdi dr dikişler dökğldğ ve acı cekmedim o solusyonu kaldırmışlar piyasadan cok iyi toparlmıştım
gokhande Esraali benim 2.zor olmuştu 3.520 doğdu doğum anında sancısı zorlamıştı. Hepsi bir değil doğumların birbirlerinden çok farklılar pıt diye doğsunlar inşallah 😬
Esraali Mom726272 çok sakinler zTen o yüzden yaptım o kadar 😂büyüdüler de hem hepsi bebeği dört gözle bekliyorlar aksine yardım ederler bana
Mom726272 Esraali yaa maşallah🧿 benim oğlumu gören bu nasıl çocuk deyip illallah ediyo 2. Bebeğe karar vermek zor oldu 🙈 benim kaç yaşındalar peki 3 tane abisi olan kızdan korkarlar artık babadan önce onlar korur onu çok güzel yaa 🙈😍