Ugurbocegim Kızlar hamileyim ve iğne kullanacağım. Haftaya doktor çağırdı o zaman vereceğim dedi geç kalmaktan korkuyorum sizler ne zaman başladınız . Bu arada daha keseyi görmedik haftaya göreceğiz inşallah 🙏
Serraa123 Ugurbocegim Adet günümde kan verdim beta 1570 çıktı keseyi görmeden doktorum başlattı iğneye
Fsm Canım niye iğne kullanıyorsunuz bende coraspin kullanıyorum kan sulandirici hap ama ilk gebeligim gebelik zehirlenmesi olduğu için verdi bana size niye verdi
Buse_00 Ugurbocegim benim de tup.bebek öncesi başladık kuzum…. Rahim de pihyilasma ile ilgili bir damar var mis o damar yumusayip bebegi beslemesi lazım mis…. o yüzden ben 1 ay önce başladım neredeyse….. sen bu arada kan cıvıltıci şeyler ye.. kiraz limon ananas gibi
SusamTanecigi Ugurbocegim benim daha öncesinde kaybım olduğu için tehlikeye atmak istemedi ki zaten kullanmaya başladığımda hemen hamile kaldım çok şükür
Fsm Ugurbocegim hmm anladım canım rabbim bir daha yaşatmasın sağ salim kucağına alırsın inşallah bende korkuyorum inslalah sağ salim kucağımıza alırız 🤲
Ugurbocegim Adalina09 hım bazı doktorlar keseyi görmeden başlamıyor bazılarida direk başlıyor o yüzden düşündürücü
Adalina09 Ugurbocegim Bı düşük yaptim bide doktorum çok iyi hemen pıhtılaşma testi yaptı 10 dakika içinde sonuç çıktı hemen iğne başladık
Ugurbocegim Fsm amin inşallah canım tüm anne adayları inşallah bebeklerine sağ sağlim kavuşurlar ❤️❤️❤️
Senmerve Ugurbocegim ilk gebeliğimde kalp atısını duydugumuz gün başladık 2. Gebeliğimde hemen 2. Gebeligimi öğrendiğimde bebek 1.5 aylıkmıştı gittiğdimde kese förülmüştü kalp atısı duyulmustu
Ugurbocegim Senmerve hey maşallah epey geç öğrenmişsiniz 🤭 kesemiz bile gözükmedi geç kalmış sayılmam o zaman canım rahatlattin benii
BegumIscanTunc Ugurbocegim 5+3 te keseyi görür görmez başladık Allah’ın izniyle şuan 35+5 hafta olduk 🤲
Ugurbocegim BegumIscanTunc masallaah darısı bana yaa ❤️❤️ keseyi görene kadar geç kalır mıyım diye sacma sapan düşüncelere girdim😒