Eymeninannesi11 Kizlar devlet hastanesinde dogum yaptığımızda ücret ödüyor muyuz hic sormadım cunku almıyorlar diyolar kimisi kimisi var diyor sadece özel oda olunca para ödüyorsun diyolar devlet hastanesinde dogum yapan annecikler yazabilir mi
atlasinannesii Eymeninannesi11 tıp fakültesi devlet sayılıyorsa benden sezeryan için 800 lira alacak özel oda içinse gecelik 130 liraymis ama normal devlet hastanesi ücret almıyor
Sudeekalay Eymeninannesi11 hiçbir sosyal güvenceniz yok ise muayene ve doğum hatta yapılan her tedavi Analık Hakki adı altında tamamen ücretsiz .. 18 yaşına kadar bebeğe de ücretsiz bakıyorlar .. ama üniversite hastanesi falansa ücret değişiyor illere göre
Melekon00 Eymeninannesi11 gunaydn canım ben üç cocugumu da devlete gtdım sezaryen oldum ne ameliyata nede kontrollere ödeme yaptım
Senmerve Eymeninannesi11 ben tıp fakultesinde soğum yaptım ve 1 kurus dahi ödemedim devletlerden almıyoşar siye biliyorum üniversite hastaneleri farklılık gösteriyomu bilmiyorum ama boluda alınmıyo
Mmeelliikkee Eymeninannesi11 hayır şehir hastaneleri devlet hastanesidir, ekstra bir ücret ödemezsiniz sağlıkla kavuşun inşallah 🌺
Mom726272 Eymeninannesi11 ben 3 yıl önce devlet hastanesinde doğum yaptım normal doğumdu Bi ücret ödemedik