eveeeet kızlar cokkkk uzun sürennn bir hamileliğim çok şükür ki sonuna gelmiş bulunuyorum:)
- haftadan itibaren her hafta gittiğim kontrollerde hiçbir skıntı yoktu taaa kiii 40. hafta olan kontrolüme kadar maalesef bebeğimin suyu iyice azalmıştı içeride ve doktorumuz 25 haziran cuma sabahına zorunlu sezeryan günümüzü vermişti. bebişim o tarihe kdar doğmazsa szeryanla alınacaktı artık:)
24 hazirann bütün gün ev sil süpür uğraş yaptım akşam 7 gibi sancılarım başladı ilk başta aldırış etmedim yalancı sancıdır fln dedm cunku kendimi sezeryana hazırlamıştım artık😅 aradan biraz vakit geçtikten sonra az suyum geldi sonra duşa girdim bu arada akşam 9 fln oldu banyodan sonra guzelce temizlendikten sonra komple suyum geldi ve ardından nişanım ben şokkkk 😂 çünkü 9 ay boyunca kendmi normal doğuma hazırlamıştım ancak bebeğim o şekilde dunyaya gelmek istemiyordu🥲 neyse suyum gelince acil eşim kaynanam ve annemle cıktık yola hastaneye doğru gittiğimde acılmamda olmuştu çok şükür gece 3′ten sonra sancılar artık şiddetini baaya bir arttırmıştı derken sabah 6.20 gibi suni sancı verip 6.30′da minişimi kucağıma aldım🥰 yaklasık 11 saat kendi sancımı çektim çok yorucu bir doğum oldu benim için. ama oğlumun içimden çıktığını gördüğüm anda ki rahatlama hissi dünyanın herşeyine bedeldiiiii ❤️ hiç bitmeyecek gibi gecmiyor zaman sancılı olan insana .. Allah bir şekilde yardım ediyor. Allah herkese kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤩