Nry0682 arzubldk aynı dertten muzdaribim.Bugunde kafamı yastıga koyunca nefesim daralıyo sanki tüm kan kafamda birikiyomus gibi hissediyorumm 25+2 yim bu sikayetleer icin erken deilmi ya 😭
sedanur4004 arzubldk 26+0 bende de durumlar aynı canım. Gece 2 3 kere lavoboya kalkıyorum. Dönerken sürekli uyanıyorum deliksiz uyku uyumayali 1 ay oluyor 🤦
ElifAtas29 38.haftamdayım siz bide uykusuzluğu son günler görüb, hele birde sıcak çok zorlanıyorum 🤦🏻♀️😂
Busrazeynep42 Min_demirkol siz kaçıncı haftadasınız galiba bizim hormonlar ters etki yaptı hamile olmadan önce sabaha kadar oturabilirdim ama simdi her saat uyku ihtiyacım var🤣
Min_demirkol Busrazeynep42 25+4 olduk ☺️ Hamile kaldığımdan beri baya uyuyorum en güzeli de öğlen uykusu muhtemelen doğduğunda beraber uyuruz öğlen uykularını 😂 siz kaç haftalıksınız
Lillysmom Haftdayim uyku falan unuttum artık.. gözlerim kapanıyor aşırı uykum var biliyorum ama dalamiyorum bir türlü her gece 2-3 de artık siziyorum sabah 6 da tekrar uyanıyorum bı daha da hak getire.. bir de üstüne huzursuz bacak sendromum var, tadından yenmiyor 😬
Momcans 37.hafta mide bulantisi boyle bi garip hazimsizlik istahsizlik yemek istemiyorum hic bisey yemeyince de olmuyor su bile icesim yok oyle diyeyim kaldi 8 gün🥲