Mrsadali Kafam çok karıştı normal istiyorum ama korkuyorum çok yardımınıza ihtiyacım var acil desteeek😢
Purpura26 Mrsadali Normal doğum seni çok zorlar gibi canım. Kilo olarak 400 gram aşağı ya da yukarı oynaya biliyor. Bence doktorunla birlikte karar verin. O ne öneriyor?
3MelekAnnesi3 Mrsadali ben olsam haftasını tamamlar sezeryan olurdum önemli olan dogum sekli degil bebegin ve senin saglıgı
Mrsadali Purpura26 merhaba 🌼 doktorum sezeryan istiyor ama en güzeli normal diye normal istiyodum ama kilosu korkutuyor beni🥲
2pasam03 Purpura26 benim doktorum bildi ama doğumdan bir gun oncesi 3.kilo 400. Civari dedi ertesi gun dogum yaptim 3.420 dogdu pasam şimdi 3 haftalik olduk
Purpura26 Mrsadali Bebek ve anne için en sağlıklısı hangi doğum şekliyse güzeli odur. Normal ya da sezeryan fark etmez ikisinde de dünyaya bir can getiriyorsun. Kendini böyle düşünüp üzme. Sonunda yavrunu kucağına alacağını düşün.
Mrsadali Purpura26 evet de her anne gibi o anı yaşamak hissetmeyi çok istiyirum hem bebek için daha iyi sütüm de hemen gelir Allah’ım ne zor durum🥲
Suleasyaa Daha 38 haftaliksiniz 41 e kadar yolu var sanciniz vs olmaz ise bebek kilo almaya devam edecek bu sizi zorlar muhtemelen .suan doğum yaparsanız normal olur bence
Mrsadali Suleasyaa yok hiç sancı belirti yok bence de 41e doğru giderim 4 kiloyu bile gecicek sanirim