Merhabalar kızlarr
Allah’ıma şükürler olsun oğluma kavuştum .
Hep normal doğum istedim cok dua ettim bebeğime bakabilmek ayağa hemen kalkabilmek icin . Çünkü öyle olumsuz seyler duyuyordumki sezeryanla ilgili abilerimin eşlerinde bile .
Yok cekistirme hissediliyor yok görüyorsun yok basıyorlar falan filan… Eminimki hepiniz böyle şeyler duyuyorsunuz.
En baştan beri gebelik şekerim vardı ama diyetle kontrol altına aldık ama bebeğim iriydi son 2 haftamda buna tansiyonda eşlik etti küçük tansiyonm dusmuyordu vücudum şişmeye başlamıştı .
Ve bebeğim 4 kg olmuştu…
Çatı muanesinide öyle korkultuck birşey değil kasilmadikca sorun yok emin olunn. Ve 38+6 da cati muanemde hiç acilmam yoktu. Bebek kanala girmemis hla gogsumun altındaydı …
Doktorum eşimle beni karşısına aldım acil doğuma alinmami tercihi bize bıraktı. Tansiyonum dusmuyordu gebelik zehirlenmesinden korkuyorduk …
Suniyle istersen deniyelim dedi aslında çok istiyordum ama o kadar acı çekip sezeryanq donebilirdik cesaret edemedim …
Ve yatisim yapıldı bigun eonra yani bugün sabah 9 da ameliyata girdim …
Hiç korkutugum gibi olmadı anestezi doktoruna beni genel yapın yada bebekten sonra sakinleştirn diye ısrar eden ben ameliyat anında hayır ben bebeğimi görmek istiyorum sersemlesmek bile istemiyorum dedim .
Bebeğim 3980 gram doğdu boyu 51 cm ❤️
Sütüm hemen geldi sadece uyandirip emzirmek çok zor uykusu çok seviyor 🙈
Doktorum süt sağma makinası ve mama aldırmadı piskolojik olarak kendini buna hazirlama sütün gelicek d misti. İyi ki dinlemişim …
Ayağa kalkmakta çok zorlamadi bol su ve kahveyle gazimida cikardim…
Darısı başınıza insallah 🥰