Zezz evet kesinlikle ferro sanol ve magvital kullaniyorum huzursuz bacak sendromu bende hep vardi hamilelikle inanilmaz artti 9. Ayimdayim hala 9 aydir gece hic uyumadim desem yeridir. Hergun 1 tane muz 1 sise madensuyu uludag magnezyumlu olan, ferro gunde iki defa magvital mutlaka gece yatmadan once ben saf gibi gunduz iciyirdum ve hic etkisini gormuyordum. Birde imkaniniz varsa hegun bi avuc kadar hatta daha bile az icinde kaju olan cerez (cerez aldigim zamanlarda cok hafifliyir kaju cok etkili oluyor). Geceleri ılık sut ic diyende oldu bende cok ise aramadi. Ama hic dayanamadigim zaman gece kalkiyor bacak esnetme germe harektleri buluyorum internetten damarlari aciyor cok rahatlatiyorum yapip hemen yatabilirsiniz , soguk suya sokup hemen yatincada rahatliyor. Birde relax diye 2 baslikli titresimli masaj aletim var hamile degilken sirt bel agrilarinada acayip iyi geliyordu (hatta kilolu olmama ragmn selulit sorunum yoktur devamli onunla masaj yaptigimdan.) Ödemide engelliyor hala odem olmadim hic tuzu kesmedigim halde bacaklarima ayak altlarina yaptigimda huzura eriyorum. Bunlarin hepsi tecrube edilmis seyler ama net ise yarayan titresim aleti kesin alin 😊 gecmis olsun.