znurTuncel SinemGeer sinem birlikte doğuruyomuşuz bide çok gülerim 😀😀 yanlz benm dünden beri karnım taş gibi srekli sızı var suratım gülmüyo bildigin agrıdan 😒 ne geçmek bilmez zamanmi bu yaaa
SinemGeer znurTuncel ay dün gece ben öyleydim doğurucam sandım. Şuanda da hafif sızı var. Ama dün korktum ne yalan söyleyim eşim hadi gidelim de doğsun dedikçe ben kötü oldum nerdeyse ağlayacaktım geçti gitti. Birlikte doğuracaz bu gidişle :)) olur da buraya giremezsem sinemgecerr instagramdan takip edelim birbirimizi :))
isa25 Beyza12344 anneyi çağırmak mı? ben dayanamadım geri yolladım gitdi ya... başka türlü rahat edemiycektim. benim yanımda kayınvalidem de var ama çocuklar annem olmadan babayla çok zorlanırlardı da yine ben üzülürdüm... zaten stres tavan. bi de bu eklenmesin. gerçek sancım başlayınca çağırcam inşallah yetişir😒
Kubra3458 Ben sanırım doğuracagım,agrıdan resmen ölüyorum ne kasılma ağrısına benziyor ne bir şey uyuyamıyorum
OktayZmrtCokun Kubra3458 tam 41 haftalık oldum 10 gündür adet ağrılarım var ama doğuramadım Pazartesi suniyi yiyorum kısacası😑
isa25 Kubra3458 ayyy çok şükür çokkkk şüküüürrr 😍😍😍 tebrik ederim, kuzum 🌹🌹🌹 Allah analı babalı büyütsün. bahtını, hayatını güzel etsin inşallah😍😘🌹 iyimisiniz? çok zor olmamıştır inşallah?🙂
ZeynePoyraz Kubra3458 çok şükür darısı bana ☺️🙏canım seninle durumum aynı nasıl oldu anlatsana. Kanala indimi bebeğin son anda?
isa25 esoeso ay bi benmi kaldim?😩 Allah kolaylik versin, güzelim. güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Sinemkurtkarakussk35 esoeso hadi bi avazda sağlıkla kucağınıza alın inşallah allah yardımcınız olsun🙏🏽😍