Seliminannesi Ben artik sıkıntıdan amigurumi oyuncak yapmaya basladim bebegime. Bir umit vakit gecer ya da agrilarimi unuturum diye. Onunla oyalaniyorum suan 😂
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi ben battaniye başladım izmirin sıcağı ve neminden midemi bulamdırıyo 😂
Ilahe İnwallah 🙏 Kizlar Yarin Olur Hayir Olur Derlerde Bekleyelim Bakalim Birilerimiz Dogum Yapacagiz Belkide Yarin Gunumuz ☺️Sabirsizlikda Ediyoruz Amma Ben Sabirliyim Ya Cok Wukur Bi sıkıntı yapmiyorum Gelicek İnwallah 🙏🙏 Allahin İzni İle Neden Derd Edelim Ya Neden gelmiyor neden Olmuyor rahatlayalim Kendimizi kafalarimizi Dagitalim Olacaq Eninde sonunda Yani Canimizi Sıkmayalim 🙂 Bebiwlerimizide Strese sokmayalim ya Ayni Bendede Oyle Durumlae Oluyor Adet Arisi Gibi Karnim.ya ayaklarim Sancim oluyor gidiyor yani boyle doguma yakinizda ondan oluyor biliyorum
Kubra3458 Ilahe Ya insan bunları kendine söylüyor da elinde de olmuyor ruh hali,zaten inişli çıkışlı duygusal zamanlarımız malum🙂Saglıkla gelsinler de nezaman isterlerse gelsinler orası apayrı zaten.Bekleyelim sabredelim yapacak bir şey yok başka zaten 🙂
isa25 Kubra3458 dün duşta mal gibi ağlıyodum la sebebsizce😞 nolcaksa olsum artık. iki gündür ağrı çekiyorum
znurTuncel SinemGeer ay canımcım inşallah bu kez doğumdur inan seni çok iyi anlıyrum o ağrılar bitirdi bizi
znurTuncel SinemGeer bee sneem doktor evinde bekle dediyse sen gir duşa bence bu sefer geliyo bebek gliba
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 senin is uzunmus. Ben oyuncag bitirip doguma gidicem. Oyle bir esprisi oldu artik ailede. Kafasi bitti az kaldi az 😂😂
SinemGeer znurTuncel gece dedim ki geliyor herhalde bu kız 🙈 yarım saat içinde üç dört defa sancı geldi belim nasıl ağrıyor ama. Yan dairede eşimin yengesi var çağırdık onu napalım diye dakika tuttuk gitti sancılar 🙈 duşa girdim yattım şimdi gene hafif hafif var. Ne olacaksa böyle bekliyoruz bakalım 🤔
SuleErsan Merhaba kızlar🙋♀️ Bende 39+2yim gördüğünüz gibi sizler gibi bu saatte ayaktayım 🤦🏼♀️ Çarşamba gÜnü kontrole gittim çatı muayenesine girdim çatın dar baskı çok dedi doktorum haftaya çarşambaya yine çatı için muayene verdi Perşembe’ye kadar sancın gelmeZse perşembe günü sezeryanla alıcam dedi ve haftaya perşembe tam 40 haftalık olucam doktorum da dedi ki ben 40ı geçirmem bebek kakasını yiyebiliyor 40ı geçirince dedi ve hala tık Yok herhalde ne kanama görücem ben ne nişan ne de suyum gelecek anlamadım gitti 🤦🏼♀️🤷🏼♀️
MutluSon Ya kızlar bişey sorcam bu adet sancisinda yeri geliyo ben nefes alamiyorum şuan daha çok küçük ama o agriya nasil dayaniliyo bide diyorum ki kimler doguruyo ben mi doguramicam cidden çok korkuyorum nasil bi ağrı tarif etseniz 🤗
esoeso MutluSon ben kesıkten dıkısten korkyrm ama herks dyor sancıdn kork oyle bı sancı gelyrkı aglatyor ınsanı 😂😂😂😂
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi vallahi seneye kaldı brnim iş😂😂 ya ben öylesine can sıkıntısına başladım oyalanim diye yoksa bitirme derdim yok😂😂
MutluSon esoeso Ben hepsinden korkuyorum ama ne canı az insanlar doğuruyor ben mi doguramicam diyorum ama hala çok fena korkuyorum ya ölürsem die bide🤣🤣🤣
Seliminannesi Sinemkurtkarakussk35 bende baslayacaktim bir ara baktim battaniye olayi cok uzun suruyor anneme yaptirdim 😂😂 benim bitecek insallah. Kafasi bitti vucudu kaldi
Sinemkurtkarakussk35 Seliminannesi parçalı olcak benim az az yaparımm dedim de izmirin nemi sıcağı vallahi öldürüyo yaşadığıma şükrediyom😂😂
znurTuncel SinemGeer ayy kuzuuumm hadi allah güç versin bnmde bi agrı var nolcak nea halimizz ah beaa 😃😃
esoeso MutluSon bnm boyum braz uzun yasm da 26 annem dyo 18lk kızlar dogm yapyr sende hla tık yok yaa bn napım 🤣🤣🤣🤣