_sena_ Kızlar 35.haftamdayim bacak aramda kirmizi sivilce gibi bisey çıktı daha sonra etrafı şişti icten şiş yani kis olabilir mi yasayan var mı
mervegemen- _sena_ benimde genital bolgede cikti o tarz birsey hemde rengi simsiyah. Dün operasyonla alindi patolojiye gitti. Iyi birseydie umarim hepimizinki asla ihmal etme. Korkma da oluyormus hamilelikte
SelverDoganUcar Benimde koltuk altımda çıkmıştı baya şişti daha sonrasında ağrı yaptı doktor apse kültürü istedi bişey çıkmadı apseyi de kesip iltihabı akıttılar doktora görünmenizde fayda var önemli bişey de olabilir
caglanurr SelverDoganUcar iğneyi vururken felan acıyormu banada yapacaklar genital bölgemle tam bacağımın arasında çok korkuyorum
SelverDoganUcar caglanurr keserken falan acısını hissetmiyosun içindeki iltihabı akıtırken biraz acıyo ama kısa sürdüğü için sabredebilirsin
caglanurr SelverDoganUcar iltihabı neyle akıtıyor ve sonrasında acıyormu kaç günde iyileşiyor kusura bakma çok soru sordum
SelverDoganUcar caglanurr önemli değil canım neşterle kesti eliyle sıkıp iltihabı çıkardı pansuman yaptı 10-15 gün falan pansuman yaptık sadece iltihabı akıtırken acısı oldu daha sonra olmadı iyileşti ama izi kaldı
caglanurr SelverDoganUcar ay evet çok sağolun kurtuldum sadece uyuşturucu sıvı varya o canımı çok yaktı ondan sonra hiç bişey olmadı rahatladım valla