hamisko Hanımlar şifonyeri yaklaşık 4 ay önce aldım kurdum havalandırdım. Ama içindeki mobilya kokusu tam olarak geçmedi. Bebek kıyafetlerini yıkayıp koymak istiyorum ama mobilya kokusu geçer diye yapamıyorum. Kokunun gitmesi için önerisi olan var mı?
Rumeysare Bebiş için aldığın deterjanla su yapıp sildim ben geçmişti biraz malesef o koku biraz zor geçiyor
hamisko Rumeysare Birde deterjanla silip havalandırmayı deniyim inşaAllah geçer 😊 Sultis123 Ya gün olarak değil de mesela 2 çekmeceyi açıyorum camları açıyorum saatlerce öyle duruyor. Ara sıra bunları yapıyorum. Ama koku çıkmadı içine eşya koydum onlara bile sindi koku.
Sultis123 hamisko yagmur yoksa balkona cikarabiliyosaniz cikarin ve hergunde silin ama farkli seylerle birazda hamliginin gitmesi lazimm sildikce gunes gordukce kokusu gider.
Minik_portakal_ En güzel koku alan şey karbonat istersen bi onu dene ondan sonra bebek deterjanıyla silersin
Minik_portakal_ hamisko paketin hepsini bi Kaba boşaltın hafif su koyun çekmecelerin içine koyun geçer inşallah canım
hamisko CgladaP Bilmiyorum ki sirkeyle denemedim. Deterjanla silmiştim koku çok yoğun olduğu için hiç etki etmedi 😔