Mineeee 1 haftadır çok duygusalım hiç bişe istemiyorum en ufak şeyleri büyütüyorum geçmiş günleri özlüyorum ağlıyorum benim gibi olan varmı yoksa tekmiyim 🙂
ozdenarda Mineeee cok normal 11+5 gunluk hamileyim herseye cabucak aglayabiliyorum hormonlardan sanirim 🤗
DilekAlkanat Mineeee bende oyleyim herseye cok cabuk sinirlenip duygusala baglayip aglayabiliyorum 14+3 gunlugum calisiyordum isten ayrildim bende eski gunlerimi cok ama cok ozluyorum onun icin bile aglamak geliyor icimden.
cevriyetoy Mineeee bende öyleyim bide zaman geçtikçe hormon seviyesi artıyor bu hisler de artıyor 27+5 teyim ben neye ağlayıp neye gulecegimi ben dahi bilmiyorum artık
Betuldnz Ben 9 haftalık gebeyim herşeye ağlıyorum bugün eşim eve işten geç geldi diye hıçkıra hıçkıra ağladım annemleri özledim uzaktalar 1 hafta ona ağladım çok değişik birşey 😇 saatli bomba gibiyim 💣 her an herşey olabilir yazık eşim çok korkuyor 😂
Mineeee Betuldnz annem 1 saatlik uzaklıkta ama sanki 1 günlükmüş gibi geliyo annemi özlüyorum sürekli anneme gitmek istiyorum çocukluğumu özlüyorum ayyy kafayı yemezsem iyidir
ozdenarda Mineeee bende oyleyim anneme gttgmde evime gelmek istemiyrm gelnce cok mutsuz oluyrm bidaha daha 3 aylk evliyim cok zorlaniyrm o yuzden
Mineeee ozdenarda arkadaş çevremde yok burda hep evdeyim mesafeler çok kötü gene duygusala bağlamak üzereyim 🙂
Mineeee [bilinmeyen] demek tek değilim buna sevindim delirmek üzereydim 🙂 kötü olan yolun başındayım daha ileriside var ahh anneler hakkı ödenmez valla canım anam özlerken ölücem 🙂)