Kaderimm Kizanesi 🙈 yapcak bişey yok cnm herşey bebeklerimizin sağlığı için onlarda görevlerini yapiyolar
Kizanesi Kaderimm aynen öyle valla hareketleri iyi aslında normal bir durumdur belki esim gelsin de gideyim acilden
Kizanesi Kaderimm dayanamadım aradım doktoru suyunun birden gelmesini bekle dedi bide hareketlerine dikkat et dedi ama benim kız memnun ya gelmez sanmıyorum 😂😂 bakayım da inşallah suyum gelirde doğum için ararım doktoru 😁
Kaderimm Kizanesi 🥰 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm bı avazda dogurursun inşallah 🤲
Merve_akp Kaderimm benimde öyle oldu parmak ucu kdar dedi 1 cm varmı yani dedim yarım cm dedi eve yolladı 1 hafta geçti üstünden ne gelen var ne giden şimdi de altıma vuruyo deli gibi idrarımı yaparken de karnımın içi acıyo resmen
Kaderimm Merve_akp çatı muayenesinden mıdır nedir artık bacaklarımın arası vajinam da aşırı batma var sende de oldumu böyle bişey
Ozge890 Kizanesi idrar kaçırmış olabilirsin çünkü şu gelse az biseyde kalmazdı devam ederdi diye düşünüyorum icjn rahat edecekse doktoruna gozuk