Taze_gebe Ilkim_05 kaç haftalıksınız doktorunuzla iletişime geçtiniz mi☹️ Bol su, c vit dinlenme inşallah hafif atlatırsınız
Elvinveannesi Ilkim_05 Çok geçmiş olsun canım. Öncelikle moralini yüksek tut. Doktorunla iletişim halinde ol. Çok yakın arkadaşım geçirdi hamileyken şimdi oğlusu doğdu da 5 aylık bile oldu maşallah. Başka hamileler de duydum geçiren hatta ikiz gebelik de vardı içlerinde hepsi atlattı. İyi düşüncelere odaklan🙏
tgba22 Ilkim_05 ben de 22 de geçirdim suan 33 oldum.d dimer bakıldı mı oksapar kullandım ben de 10 hafta
Taze_gebe Ilkim_05 içini ferah tut beslenmene ağırlık ver. Meyve tüket ılık şeyler bol su hiç anlamadan geçer inşallah
Suleasyaa Kac haftaliksiniz? 34 dü dolduran arkadasimin bebeğini almışlardı hemen bebeğe bisey olmasın diye. Erken doğum yapmış oldu yanı. B3begin haftasına göre yapacak şeyler değişiyormus çünkü
Ilkim_05 Elvinveannesi canim.insallah benimkide geçer cok teşekkür ediyorum moral oldun Allah razı olsun
Ilkim_05 tgba22 canim.benim ki cok yeni insallah rahat geçiririm cok tedirginim sadece kan verdim bide degerlerime bakılacak bugün
Hav12316 Ilkim_05 idrar rengini takip et koyulaşma fark edersen nefesinde daralma olursa bekleme hastaneye git cnm ben malesef geç kaldım enfeksiyon kana karıştı ciğerlerime indi ama korma dr covit bebegi etkilemez dedi meyve ye su iç
Ilkim_05 Hav12316 canim dün gece kan verdim bugün doktorum.tahlillerinde sorun yok dedi bende burun tıkanıklığı var şuan iste
mom073 Cok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda sizi virüsten kurtarsın,nerden kaptınız tahminimiz var mı??Otobus cok kullanıyorum ise giderken ben de korkuyorum
Ilkim_05 mom073 canim cok teşekkür ederim esnafız eşimle birlikte aynı iş yerindeyim eşim negatif ben pozitif çıktım maske hep takardım sadece yemekte cikartiyordum kalabalıgada girmeyiz hiç anlamadım ama cok dikkat et cift maske tak yani hala devam ediyor maalesef bu hastalık