Ozge1123 Arkadaşlar biraz kilolu hamile kaldım dikkat ettim tabii ki ama sezeryan olcakmışım devlette doktor dikişlerin tutmaz dedi . Yüksek kilo ile hamile kalıp sezeryan olan var mı . Yüksek kilodan kastım 100 + 🙈 yardımcı olabilirmisiniz
Denizyildizii Ozge1123 benim komşum 115 kiloydu hamile kaldığında kaç kiloyla doğurdu bilmiyorum ama baya kilo almıştı boyda kısa tahminim 160 165 arası. Sezaryen doğurdu bi sıkıntısı olmadı
Sulee_ Ozge1123 benim görümcem 120 kiloyla sezeryan oldu dikişleri biraz zor iyileşmiş toparlanması uzun sürüyormuş ama kişiden kişiyede değişebilir bence
Burcuckmk Ozge1123 100 kiloyla doğuma girdim doktorum karnimi sarmami soyledi sadece rahat etmem icin o kadar cok şükür dikiş tutmama olmadi
Arifcaninannesi Ozge1123 bence kiloyla değil insanin iradesiyle Cnn bunyeyle alakali surekli yürüyüş bol su en iyi iyileşme surecinde bunlari yaptim ikinci sezaryenim 85 le doğuma girdim ben ikinci bira zorladı ilke gore ama şükür toparlandim
BorasMom Ozge1123 benim yengem 110 kilo ile doğum yaptı korse kullanman lazım göbeğinin sarkmaması dikişlerin tutması için kilolu olunca yağ oranından dolayı dikiş sıkıntı diyorlar ama benim çevremde kilolu doğum yapan 3 kişi oldu bir sıkıntıları olmadı dikişlerle ilgili