MuucizeminAnnesii Haftadayım doktor normal dedi ama yinede korktum 3 cm açıklık varmış. Bu durumu yaşayan var mı ?
BorasMom MuucizeminAnnesii ne tür şikayetle gittiniz acile bende 26.haftadayım fazla akıntım var ama alttan bakılmadı. Ve 3 cm açıklık normal değil doğum belirtisidir bol istirahat edin kendi doktorunuza gidene kadar
MuucizeminAnnesii 26 haftalık ama acile gittim doktor normal dedi anlam veremedim , pazartesi kendi doktoruma gideceğim
U-E MuucizeminAnnesii 3cm açıklık 26.hafta için hiç normal degil Allah korusun doğuruverirsin açıklık ilerlerse bebek ztn 26.haftada dogarsa zor hayata tutunur başka doktora gitmenizi öneririm
MuucizeminAnnesii Bebeğimin bugün fazla hareketini hissedemedim, doktor baktı normal birşey yok dedi. Bir de alttan bakalım dedi öyle baktı .
Suleasyaa Birsey yok dedikten sonra alttan muayene etmesine neden izin verdiniz. İnanın çok tehlikeli alttan muayene doğumu tetikler doğmayacak ise bile doğabilir. En erken 36 da başlanır alttan bakilmaya
MuucizeminAnnesii Bilemedim ilk gebeliğim ve tüp bebek . Şimdi pazartesiyi beklicem kendi doktorum için . Hayırlısı bakalım , bol dua edin nolur 🤲🏻