sabisss 18 eylül görünürken doğumum bugün 14 eylül dedi normalde 27+6 günlük bebeğim biraz önden gidiyor dedi bu haftalardaki bebislerinizin kilosu nedir hamimlar?
Yasemin0728 sabisss 28+4 haftalıkken 1246 kiloydu gayet haftasıyla iyiydi ama bugün 32+3 haftalıgim kilosu 1672 kilo doktorum karin çevresi 2 hafta geri dedi
Alii sabisss 28 haftalıkta 1+350 grm di bebegim 1 hafta önde gidiyor du şimdi 32+4 günlükken gittim ve 2+300 dedi doktorum 2 hafta önde gidiyor şimdi bebeğim cnm bpd 34 haftalığı gösteriyor
sabisss Yasemin0728 Anladim teşekkür ederim yanıt için inşallah düzene girer sağlıcakla kucaginiza alın🌼
Nundiyebiri sabisss biraz maşallah hı var ve haftasından çok önde anormali bir durum olduğunu söylemedi mi kilosu için şeker yüklemesi yaptınız mı bu arada
sabisss Nundiyebiri Biraz suyun fazla dedi biraz şeker var demişti ama ciddi boyutta değil beslenmeme dikkat ediyorum hamur işi pilav ve tatlı yemememi söyledi
Nundiyebiri sabisss 1900 kilo agırlıgı 31+ dan sonra oluyor ama ssiz27 haftalıksınız bebek bir ayönde gidiyor belki siz yanlışanlamış olabilirmisiniz kilosunu
aysnozkn2 Aanneoldumm bence de iyi gibi kızımın ultrasyon da ölçümleri 28+4 görünüyordu demekki 1 kilo üzeri normal bu haftalar için oğlumu hatırlamıyorum eve gidince ona da bakacağım
sabisss Aslinda genele bakinca çok fazla görünmüyor kilosu ama bakalım ilerleyen haftalarda ne kadar olacak rabbim hamileligimizi sağlıkla geçirip sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Umbilik Dün gittim 29+4′te 1186 gram çıktı. Ben hatta zayıf mı hocam dedim, normal sınırlarda dedi. Beni 1 ay sonraya çağırdı, bir sıkıntısı olsa bir ay sonraya ertelemezdi zaten.