Mamy987 Kızlar hamilelikte yolculuk deneyiminiz oldumu hiç 31. Haftadayım 8 saatlik yol gidebilirmiyim sizce
Masal53 Mamy987 doktorun senin durumunu bildiği için en güvenli cevabını doktor verir bizler yanlış yönlendirebiliriz
Bsrakya Mamy987 kuzum 33 haftalik 6 saatlik yola gidip geldim biraz rahatsiz oluyosun tabi ama bisey olmaz. Haftan fazla olmadan git derim.
MelekkkkKY Mamy987 8 saat için değilde 5 saat için sormuştum ben. Şuan 31+3 üm önümüzdeki hafta çıkıcam yola, çıkabilirsin ama en fazla 1,5-2 saatte bir durup gezinip hareket et mutlaka dedi. Ama tabi siz yinede kendi doktorunuza bir sorun
Hafissee Mamy987 calla deneyim olan olmuştur ama aldanıp yola falan çıkma herkesin süreci farklı bişe olur sonra Allah korusun
2sy Mamy987 30.haftada 7 saat yol gittim geldim ama bir sıkıntım yoktu. Doktorun sorun olmaz derse gidebilirsin bence de. Ama tabi yorucu oluyor olmasina :)
Cansuufyucee Mamy987 13 saatlik yolculuk yaptım 2 saatte bir mola vermek şartıyla izin veriyor doktor doktora sorun yine de
Cansuufyucee Mamy987 şişti ama aşırı çok değil sadece zor oldu eğer imkanın varsa kendi arabanızsa arkada yatarak gitsen daha iyi olur ben giderken oturdum zor olmuştu gelirken yatarak geldim şişlik olmadı
elifnurrrr Mamy987 34 haftalıkken 8 saat gittim 2 gün sonra 8 saat geri döndüm 😃 ama 1.5 2 saatte bir durduk hep hareket ettim yürüdüm sırtımı yastıkla falan destekledim biraz zor oldu yolculuk
Ozgepoyrazaden 36da gidip gelmiştim İstanbul’dan Balıkesir’e 7 saatte . Giderken 36 dönerken 37 ydim. Dönerken bayağı mola verip yürümüştüm . Zor olmuştu dönüşüm .