minicikanne Masal53 evet bayadır baş aşağı pozisyonda ama kafası biraz yanda dedi 37 haftalıkken. Düzelmişmidir bilmiyorum. 😕
Alperen0668 glcncbn benimkide 22 eylül bende bekliyorum sizin cinsiyet ne ağrı sanci varmı bebek kilosu filan nasil
Esra-m- minicikanne benimde😊 çatı muayenesi oldunuz mu? Bana yapmadılar simdilik normal dediler sadece.
minicikanne Esra-m- 37 haftalıkken yapacaktı normalde inmemiş dedi 38 haftalıkken yaptı. Benim normal doğuma uygun ama inmiyor bebek bekliyorum öyle. 😄
gulsahdemircii Masal53 çok heveslendim sancılar başlayınca ama kesildi şuan dün akşam doğum başlamış demişti ebe neden böyle oldu anlamadım🤷🏻♀️ Yürüyüş squat yapıyorum inşallah tekrar gelir
glcncbn Alperen0668 Cinsiyet kız pek ağrım yok sadece baskı hissediyorum. 3 kilo civarı ,ilk gebeliğim gibi çok iri olmayacak bebeğim.
Esra-m- minicikanne 28den 36ya kadar aşağdaydi ayaklarım yukarda yattım hep 36da yukarı çıkmış ara ara sancım aşağya baskı falan oluyor ama gelen giden yok. Pazrtsi tekrar gitcem bakalim😄
minicikanne Esra-m- Yaramaza bak sen 🤭😄 Bizimde kafa hep aşağıdaydı ama sağ yanda. Yolu bulamadı bebişim. 😄 Bendede ara ara aşağıya sancı oluyor. Bakalım ne olacak. Hayırlı doğumlar inşallah. 🙃🙃