Cokomel HappyMom Ben ikinci biontech doz aşımı olduktan 1 hafta sonra yumurtlama gordum. Ve Ogün tutmuş oldu. 6 haftalık hamilelik sorunsuz ilerliyor çok şükür
Glymbrk 18 + 2 de biontech aşısı oldum. Bu Perşembe günü yani. Sabah 10 gibi aşı oldum. Akşam yatmaya gidene kadar herhangi bir şey hissetmedim. Sol tarafa yatınca kolumda çok minik bi sızı hissettim sadece. Sabah uyandığımda geçmişti.
Diyatom Haftamda sinovac oldum ilk dozumu. Hiç bir yan etki olmadı tetanoz aşısı kol ağrısı yapmıştı bunda o bile olmadı. Doktorum biontech yada sinovac farketmez istediğini olabilirsin dedi. Sinovac eski usül bi aşı olduğu için içime daha çok sindi. Kendi tercihimle sinovac oldum.
ArzuArda Ben 15 haziran da 17+3 te Biontech aşısı oldum ilk yarım saat birşey yoktu sonra kolumda 3 gün ağrı oldu sonrasında geçti
zllcnlky 31.haftadayiz, bugün biontech 1.dozu oldum. Doktorum biontech i önerdi. Biraz kol agrım var, tetanoz aşısından biraz daha az ağrısı. En azından şuana kadar böyle.
Iremurs 34+1 doktorumun önerisiyle sinovac aşısı oldum bugün yalnızca hafif kol ağrım var umarım bu kadar ile geçecek bugün ☺️
shinemuu HappyMom 30+2 de geçen hafta doktorumun tavsiyesiyle Sinovac oldum. Penisilin alerjim olmasına rağmen hiç bir yan etki görmedim. Kolumda ağrı, sızı olmadı.
Didemmmmm HappyMom bende bugün 17+2 de hem doktorum önerisi ile hem de augumentine alerjim olduğu için sinovac oldum. Şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım. 🙏
EVOEVO Doktorumun önerisi ile Pazartesi sabahı 33+1 haftalık ilken biontech oldum, o gün hafif bir kol ağrısı yaptı o kadar , inşallah bebeğime ve bana da bol bol antikor yapar 🥰
Babymother32 Ben de 15. Haftamda oldum en buyuk yan etkisi ben de uykusuzluk yapti tum gece uyuyamadim.Onun disinda baska hafif kol agrisi haric hic bir yan etki yasamadim
melekzararsizz HappyMom 29 haftalıkken biontek aşısı oldum hafif kol ağrısı dışında sıkıntı yaşamadım
annesinem HappyMom 33+5′te Biontech 1. doz oldum. Ertesi gün, 24 saat süren kol ağrım oldu. Bugün (26.06.2021) ikinci doz aşımı 36+6′da olmuş oldum Biontech. Şimdilik çok hafif bir kol sızısı dışında bir şeyim yok. Olursa güncellerim. Herkese şifa olsun, geçmiş olsun🙏🏻
zeynepyapan20172018 Ben ilk dozumu oldum şimdi ikinci dozumu olacağım 36 haftalık olduk şifa olsun bize 🤲
AlevVolkan Ben de 32 haftalıkken 17 haziranda Biontec oldum minicik bir kol ağrısı dışında hiç bir yan etki olmadı ikinci dozumu bekliyorum.
bebegimvebennn haftada biontech yaptırdım. Kol agrısı dısında yan etki yasamadım. Kendi doktorum da dahil bir cok doktor ozellikle delta mutasyonunun gebeleri daha kötü etkiledigini söylüyor. Korkulu rüya görmektense aşı yaptırmak çok daha faydalı düşünüyorum.
Seydasya HappyMom 20 hafta bitince ilk doz asi oldum. Doktorum önce Sinovac olabilirsin biontech bilmediğimiz bir aşı diyordu, bekledim son muayenede Biontech ol, hamilelerde kötü bir etki görülmedi dedi. Kol ağrısı dışında bir komplikasyon görmedim