emelsena Merhaba kızlar, Bugün kontrole gittim. 7+1 kalp atışını duydum ama çok kısık seste. Kesemde böyle yassı şekilde. Doktor hiç birşey söylemedi haftaya tekrar kontrole gel dedi. Bu şekille ilgili bilginiz var mı 😞
co2041 emelsena keşke doktoruna sorsaydın canım. Benim de ilk haftalarda kesemin şekli değişikti fasulye gibi sonradan düzeldi
Deniiiza emelsena benim kesem de böyle 10+3 olduk hhicbir sorun yok. Gayet saglikli Fasulye seklinde kese olunca erkek bebek oluyo dedi bana bikac kisi ama ne kadar dogru bilemiycem
Meryemce92 emelsena Kese şeklimiz aynı 😂 sıkıntı yok için rahat olsun bende bugün 7+2 yim aramızda 1 gün var. https://resimyukle.io/r/6RxTTk5Cdm
emelsena co2041 inşallah benimkide düzelir 😔 o an farkedemedim. Çıktığımda fotoğrafa dikkatlice bakınca farkettim.
emelsena Morvy Morvy ilk gittiğimde sağlıklı gebelik dedi, 2. gittiğimde sağlıklı mı dedim. Şuan erken bunu söylemek için haftaya tekrar görüşelim dedi.
Seymit Morvy İlk başlarda bişey söylemiyorlar. Ama içinizi ferah tutun.bebeğğnniçinde olduğu kese su dolu bol su içilebilir belki. Tam bişey bildiğimden değil öneri olarak söylüyorum bi araştırın isterseniz.
Dilekleklek Deniiiza 5-6-7-8 haftalarda tipatip aynisiydi kesem Bana doktorum bol su ic yuzustu yatma cok ani hareket etme agir kaldirma demisti Sonrasinda dikkatsizligim eseri kanamam oldu biraz yattim hastanede ama cok sukur duzeldi simdi 16+6 oldum Bana da yassi olunca erkek dendi ama bebisim kiz olacak 🥰 saglikli olsun da cinsiyete takilmayin kendinize dikkat edin
Deniiiza co2041 bilmiyorum ben de soylediler amaa. 6 7 kisiye sordum hepsinde tuttu ama bilimsel degil sonucta bilemiyorum
emelsena Meryemce92 rahatladım gerçekten 😍 çok teşekkür ederim. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
Deniiiza Dilekleklek tabi ki cinsiyete asla takilmiyorum yeter ki sağlıklı olsun ki kiz olursa sanirim babamiz havalara uçar:) hayırlısı olsun inşallah
Deniiiza Dilekleklek babalar kiz bebek istiyor genelde sanırım 😊 bakalimm biz de bekliyoruz heyecanla