Aynuromerbyr12 Ya kızlar az önce çok şiddetli deprem oldu elazıgda 5.3 bende çok korktum bağırdım faln kaşığıma agrı girdi bebeğime birsey olmuşmudur?bildiğiniz dualar falan varmı okuyayım
rojda2121 Aynuromerbyr12 bingölde olmuş ama elazığın sınırı cok yakınlar diyarbakırdada hissettik bende cok korktum 🥺🥺
Yorumsuz Aynuromerbyr12 izmir depreminde üzerime market dolabı devrildi hamileymişim bilmiyordum iyi düşmemiş çocuk korkudan
AysglBerl Aynuromerbyr12 ayetel kürsi oku nas Felak ihlas oku canım Allahın izniyle bişi olmaz bizde hissettik. Siz elazığda mı oturuyorsunuz?
zehranurr Aynuromerbyr12 Afad bingöl diyor Kandilli elağız diyor. Yerin önemi yok çok geçmiş olsun Rabbim beterinden saklasın bi daha yaşatmasın inşallah
Sevalbasarr Korkudan olmuştur evde magnezyum varsa onu kullan rahatlatır ağrı ve kasılmanı, inşallah bişey olmaz geçmiş olsun
Aysobaciniz Aynuromerbyr12 çook çoook çook geçmiş olsun 🙏🏻 Rabbim tekrarını yaşatmasın malatyadan hissetmedik biz
Meryemce92 Aysobaciniz Bende malatyadaym bizde hissetmedik. O büyük depremden sonra zaten elimiz yüreğimizdeydi oldu olacak diye resmen hergün bekler olmuştuk. 😕
Merve6hg Aynuromerbyr12 Ben tam depremin olduğu ilcedeyim. Aslaa hicbir depremi hissetmedigim evimden kactibu depremde