Hi2018 Travel sistem bebek arabası almak istiyorum ama hatchback araba kullanıyorum. Acaba bagaja sığar mı. Çok mu büyük.
Pamugunannesi1 Hi2018 Kraft time,Kraft Lima,Kanz xgo bunlar hem travel hem çift yönlü hemde katlanınca küçülüyor hafifler ama arabanızın bagajına sığabilecek kadar daralıyorlar deneyerek alırsınız 😊
merve1212- Kanz D’go aldım ben, benim arabam da ufak denedik özellikle, sığdı. Başka şeye yer kalmadı ama en azından sığdı tekerlek çıkmadan 😀 en iyisi görerek almak arabanızın bagajı boş gidip bir denemek
Lulemom Ben kraft time aldım. Zaten travellerin tek sorunu tekerleri bence. Ben özellikle küçük tekerli seçtim. Bizim Araba sandero. Bagajın yarısını dolduruyo
Hi2018 Lulemom teker küçük olunca çok sallantı yapıyor diye okudum bir yerde. Öyle bir sorun var mı gerçekten
Lulemom Hi2018 yer engebeliyse her türlü sallar. Teker boyutuyla ilgili değil bence. Küçük tekerin dezavantajı eğer çok engebeli bi yerse zor gidiyormuş. Takılıyormuş. Ama zaten benim oturduğum gittiğim yerler de o tarz engebeli yol yok diye sorun etmedim.
Hi2018 Lulemom benim oturduğum yerdede engebe pek yok. Okuduğum herşeye inanıyorum maalesef. Ama kullanan kişiden bilgi almak daha iyi tabi. Teşekkür ederim bakayım bende o markaya