Glcntn Kızlar bugün 13 haftalık olduk bugün 2 li test sonucumu almaya gittim doktor idrarında enfeksiyon var dedi tekrar idrar aldı ve monurol diye bi ilaç verdi. Kullananlar varmı enfeksiyon olup lökasit değer 19 yazıyor .çokmu yüksek
Prensannesi_0101 Glcntn ben de geçen hafta 6 haftalikken idrarda enfeksiyon cikti manurol kullandim ama faydasi oldu mu bilmiyorum. Kasık agrilarim var
Mom0891 Glcntn Canım benimde 11 korkma zaten çoğumuz karşılaşıyoruz ne yazıkki🙏🏽Bende saşe kullandım bu 3. Enfeksiyonum☺️Şimdi bol bol su içiyorum
Slnmrcmk Glcntn bende de geçen hafta 19 çıktı lökosit, aynı ilacı verdi doktorum. Hafif bir enfeksiyon demişti, ilaç gayet etkili ve hamilelere önerilen bir ilaç rahat olun.
Glcntn Prensannesi_0101 enfeksiyon tehlikeliymiş diye biliyorum tekrar baktırsaydın ben baktırcam canım
Mervis080 Ben 36. Haftadayim hamileligim boyunca 5-6 kez kullandım gebeler için güvenli bı ilaç kullanabilirsiniz
mom073 Glcntn ben de kullanıyorum canım çok iyi geliyor bir su bardağına koy ve ic bir de arkasından baya su iç ve idrara çık, idrarın tutma canım
MDT Glcntn ben 32. Haftamda kullandım. Lökosit 66′dan 20′ye düştü. Bu kadarını bol su ile atarsın bir daha ilaç kullanmanı istemiyorum dedi doktor.