oari85 Rabis01 benim de aynı, doktorum kesinlikle çok iyi dedi, diğer ölçüleri de haftasına uyumlu ise hiç üzülme
meraklianne1 Rabis01 39. Haftada 2.800 gramdı herşeyi normal dedi 3kg bekliyo doktorum anlamadığım şey neden az deniliyo doktorlarda bi tuhaf sanki her bebek 3.5-4 kg doğacak 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Prematüre doğanlar var 1.800 filan onlar sağlıksız bebek mi oluyo annelere evham yüklüyolar ya😫
AybukeA Yelkaaa01 farklı birsey yemedim aslında oteki haftalara göre, bu hafta ekstra kilo almış, hergun muz yiyorum, sıcaklardan bu hafta meyveyi kaçırmış olabilirim
DenizSayer Cemreekny En son 25+5 te gittim 950 gr 33 34 cm geldi şimdi 30+3 oldum kaç oldu merak ediyorum 👼🏻 Minik kızımı
AybukeA Klbkmmm tombis biraz dedi sadece, gün vermedi, normal dogumu bekliyoruz, haftaya çarşamba çatı muayenesi olacagim ona göre netlesmeye başlayacak sanırım
Aycan1 Cemreekny en son 31 haftalıkken gitmiştim 1550 gram demişti 40 cm boyu 34+ 5 iz bu hafta kontrolüm var bakalım kaç olmuş
3MelekAnnesi3 Cemreekny 28+3 de 1215 gram normal dedi doktor ilk kez o zaman ögrendim ben haftamız yakın olanlar sizce normal mi
Askumsal teachervera Cemreekny 33 hafdalıkken 2030 gr dı simdi 36 hafdalk nekadar olmusdr bilemiyorum almşdr inş.kilo