esrvl Merhaba hanımlar. Babam lahmacun almış annem de babamın yiyeceği lahmacuna uyku hapı ezmiş yaymış. Benimde haberim olmadan uyku haplı lahmacunu yedim. Hala ağlıyorum bir şey olmuş mudur bebeğime. Hastaneye yarın gideceğim.
1_minik esrvl bence acile git danış canım ağlama seni anlıyorum ama beklemesen daha iyi inşallah bişey olmaz yada doktoruna yaz o bilir…
Dlrzh esrvl inşallah bişe olmaz bebişe. anneniz böyle birşey yaptığını söyleseydi keşke en azından sana. Baban biliyo mu şuan evde kaos yoktur inşallah
esrvl Dlrzh bilmiyor, zaten annem gizlice atıyor onun yemeklerine. Bebeğim hareket ediyor hareket etmesi iyi bir şey mi acaba
esrvl yamacinannesii atarax ama zaten genelde tüm ilaçların prospektüsünde doktora danışmadan içilmez diye belirtiliyor. Ama benim yediğime çok az hap değmiş yarım bile değmemiş. Bebeğim arada hareket ediyor ama yine endişeleniyorum.
yamacinannesii esrvl bu ilaç c kategorisinde bir ilaç yani hayvanlar üzerinde etkisi tam kanıtlanamamış olabilir de olmayabilir de gibi. Ben birşey olucağını sanmıyorum zaten yemekle beraber olduğu için emilimi baya bi azalmıştır