Annesininbitanesi1 Kızlar şuan 15+1 im gündüzleri çok şişiyorum özellikle yemek yediğimde 3 kilo aldım bu zamana kadar ama bu kadar şişlik neden oluyor benim gibi olan varmı aranızda
Ayseee4238 Annesininbitanesi1 gaz sisligimi yoksa odemmi… Ben 20.haftama kadar 5kilo almıştım ama 20den sonra çok hızlı almaya başladım şuan 27deyim toplam 10kilo aldım. Başından beri devamlı gaz sisligim oluyor karnımda ama şu son 2haftadir falan da vücudumda ödem şişliği olmaya başladı.
Dila71 Annesininbitanesi1 o haftalarda şişkinlik olabiliyor bende olmamıştı ama probiyotik yoğurt ve kefir tüketirseniz ise yarayabilir. Birde naçizane tavsiyem kilo alımını dikkatli yapmanız ben 22 haftamdayım daha kilo almadım başta iştahım yoktu şimdi de sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hem ödem olusmaz hemde ileride rahat edersiniz 🥰
ogrencianne35 Annesininbitanesi1 bende çok ödem oldu hamileligimde doğumda da çok ödem oldu 1 hafta sonra geçti 17 kilo aldım 😂 12 gün olmuştu doğum yapalı tartıldım 9 kilo gitmişti sezeryan doğum yaptım
Annesininbitanesi1 Ayseee4238 gaz şişliği gibi aslında sabah kalktığımda karnım düz ama yemek yemeye başladığımda bir anda nefes alamayacak kadar şişiyorum 1 haftadır çok arttı korktum biraz bi sıkıntı mı var diye aslında
Ayseee4238 Annesininbitanesi1 normal o zaman benimde aynı şekilde oluyor doktoruma sordum korkmami gerektirecek bişey olmadığını soyledi
Annesininbitanesi1 Dila71 aslında şuanda dikkatli yiyorum çok haklısınız ilk haftalarda deli gibi yedim yarasın diye hata yaptık şuan yemek yiyemiyorum bulantım aşırı var meyve ve sebze tüketiyorum teşekkür ederim 😊
Annesininbitanesi1 ogrencianne35 ay maşallah size ya benim moralim çok bozuluyor bianda şişiyorum oturup ağlayasım geliyor yemek yemek istemiyorum bu durum yüzünden 😞