Esra___ Kızlar 21 haftalık gebeyim bebeğim normalde çok hareketliydi bugün çok nadir hareket ediyor ağrım falan yok çok endişeliyim randevum da ayın 13ünde çalışıyorum sağlık ocağına da yetişemem 😔
Hulyarecep Canım hergünü aynı olmuyor ben az hissettiğim durum da hemen vişne suyu içip çikolata yiyip uzanıyorum müzikte acıyorum tepki veriyor cok şükür bazen çok haraketli oluyor bazen biraz daha az ama yinede gün içinde haraket ediyor☺️ Yorulup uyuyordur belki dediğimi dene canım tepki verir😘
Esra___ Hulyarecep meyve falan yedim hareket ediyor ama her zamanki gibi değil o yüzden korktum tşkkr ederim rahatladım 😊
Minnakkkk Bende 21 haftalığım daha tam olarak hıssedemıyorum bıle 😒 hıssettıgım şey o mu bılmıyorum ama ara ara ıcımde degısık bıseyler oluyor sadece 😀daha erkenime cok net hıssetmek ıcın cunku daha cok küçük
Esra___ Minnakkkk kişiden kişiye değişiyormuş Cnmm 20-23.haftalar arası geneli diyorlar 1-2 haftaya net hissedersin çok güzel bi duygu ama Birgün değişse hareketleri insan panik oluyor 😔
Minnakkkk Esra___ ıns canım sımdı bıle bazen pıt pıt bıseyler oluyor acaba kızım mı dıyoru ılk hamılelegım olduğu ıcın ayırt edemıuorum henüz