Gnerbeb_12 25 haftalığım kusmam çok var acaba içsem bişi olur mu. İlk aylarda kullanmıştım çok rahatlatıyordu
yarencaliskan Gnerbeb_12 olmaz canım ben 36 haftalık oldum hala içiyorum doktorum doğuma kadar içebilirsin demişti
Duygu_aslann Gnerbeb_12 canim 24 haftaligim bende 8.haftamdan beri kullaniyorum hala :)) 3 tane kullaniyordum en siddetli sonemlerimde 1 aydir gece yatmadan 1 tane iciyorum iyi geliyor. O olmadan hala bulantim var ve yemek yiyemiyorum.
mom11111 Gnerbeb_12 bende 28 haftalığım hiç bırakmadım gece yatmadan bi tane alıyorum tabi doktorumun bilgisinde.
2sy Gnerbeb_12 31 haftadayim. Hala arada aliyorum bulantim fazla oldugunda. Hamilelere ozel uretilmis bir ilac doktorum da içebilirsin dedigi icin ben baya kullandim
yarencaliskan Btl_sahram25 kaç haftalıksın bu prilam bAnada 20 haftaya kadar hiç fayda etmemişti hep kusuyordum 2 günde bir hastaneye gidip serum yiyordum canım ama 16 20 haftadan sonra prilam rahatlatmıştı eğer erken haftalardaysan malesef ilaçlar fayda etmiyor 😕😫
Zeynepbayat Bende 8.haftamdan beri kullanıyorum onu icmesem ne koklasam ne yesem kusuyorum şuan 12 haftadayim hala devam ediyorum her akşam 2 tane alıyorum yatmadan çok iyi geliyor