Seva_aa Umutluanne1 sen motivasyonunu yuksek tut insAllah olumlu olur seninki bende malesef tutmadi agustos gibi yeniden deneyecegiz☺️
Umutluanne1 Seva_aa inşallah Ağustos denemeniz olumlu sonuclanir canım Allah yar ve yardımcınız olsun 🙏 Rabbim bu yollarda kimseyi eylemesin çok zor hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah
Cyber Cidella transferden sonra yoğun hareket sıkıntı olurmu acaba yaa😔transferden 2 gün sonra uçuşa gidicem😔Acaba etkiler mi hareketi kısıtlamam gibi bi durumumda olmaz valla tedirgin oldum
Cyber Umutluanne1 aaa inan bilmiyorum.Benim yumurta toplandığı gün yani çıktığımda serumum vardı sonra hiç bi daha gitmedim ben dr a.hatta işte arayıp gün gün sadece embriyoları söylediler 5 gün.Bir de dün işte rahim kontrolüne gittim.acaba senin transferini hemen yapıcak olabilirler mi?dondurmadan yani?
Umutluanne1 Cyber bilmiyorum ki canim keşke dondursa biraz . Dondurulmuş embriyo transferi daha iyi oluyormus sanirim
Cidella Umutluanne1 ben ananasi sadece ilk iki gün yedim. O da bir dilim. Başka yemedim. Düşük yapma riski var. Yine maydanoz yemedim. Baharattan uzak durdum. Bol bol badem, fındık, ceviziçi ve en önemlisi kabak çekirdeği yedim günde 1 avuc
Umutluanne1 Cidella aynen kabak çekirdeği tavsiye ediyor çoğu kişi o aklımda o zaman ananas alıp risk almiyim hiç ya korktum simdi
Cidella Umutluanne1 hasta gibi yatmak daha sıkıntılı. Az hareket iyi çünkü rahme de lan gitmesj lazım
Seva_aa Cyber sadece hafif kramplar oluyor bide gaz sancisi gibi ara ara gelip gidiyordu ama normal hayati etkilemiyor canim
Cidella Cyber bence kendinizi strese sokmayın en önemli şey pozitif düşünmek. 2 gün istirahat yeterli zaten. Sonrasında isine devam edenler oluyor. Siz fırsat buldukça oturun çalışırken.
Cyber Umutluanne1 evet genelde rahim dinlendirmeyi öneriyor artık doktorlar ama çok duydum 3. Ya da 5. Gün transferindede tutan.Artık o kısmı kısmet bence.Olacağı varsa oluyor.Bizim hiçbir sorun sıkıntı olmamasına rağmen doğal yollada aşılamayla da olmadı.Son olarak dedik tüp deneyelim.O yüzden aslında hepsi bir gibi geliyor
Cidella Umutluanne1 bence de gerek yok ama kabak çekirdeği, kuru dut ve avokado kesin olmalı beslenmemde☺️inşallah güzel haberlerini duyarız
Umutluanne1 Cyber aynen öyle Rabbim verecekse zaten tüp bebek yada aşılama bahane oluyor . Hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin Rabbim herkese . Dinlendirse iyiydi yaaa 1 adet dönemi aslında ne biliyim
Cyber Seva_aa valla ağrısına falan razıyımda transferin ilk günleri önemliyse eğer malesef oturarak çalıştığım bir işim olmadığı için zarar verirmi bilemedim.
Mrvcnsvr Cyber ben oturarak çalıştığım halde ilk işe gittiğim gün kananam olmuştu imkanın varsa gitme işe. Ha evde kalıp full de yatma tabi normal hayatına devam et. Sadece çok yorulma belin ağrırsa hemen dinlen
Umutluanne1 Cidella hem kan gitmesi lazım hemde sürekli yatmak insanı hastayım psikolojisine sokuyor kötürüm oluyor insan
MelekAlyaM Umutluanne1 ilk denemede tuttu dış gebelik oldu ikinci denemede kimyasal bu üçüncü denemem 7 haftalık olduk şükür
Umutluanne1 MelekAlyaM yaa çok sevindim Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almak nasip etsin 🙏 dondurulmuş embriyo muydu taze transfer miydi canim
Cyber Umutluanne1 gittiğinde dr la konuş belki düşüncesi farklıdır malum her dr un farklı oluyor tedavisi