Neroizm Pembebavul doktorum hamilelikten 3 ay once kullanmaya baslamami onermisti ben hamilelikten bile once basladim. Cok onemli katkilari var cunku.
Hulyarecep Pembebavul ilk 4 ayımda kullandım canım daha doğrusu gebelik düşündüğün andan itibaren kullanıyorsun cok işe yarıyor 3 4 aylık olana kadar bırakma sonra vitamin veriyor doktor 😌
Hulyarecep Pembebavul Busraayaz ben hamilelikten önce folio almıştım onunla devam ettim doktorum değiştirmedi gerek YOk dedş Zateb folio iyi bir folikasit dedi
Hs4523 Bana gebelikten önce vermişlerdi onu kullanıyorum doktora gittiğimde sormayı unuttum aynı folikasite devam ediyorum acaba değiştiriyolarmıki🙄 5 haftalık hamileyim bende
Busraayaz Hs4523 benim doktorum değiştirmişti canım, hamile kalmadan folic1 kullanıyordum. Hamile olunca Folic trio ya geçti
YagizAsyaMom Hamile kalmadan 4 ay önce başlamıştım. Şimdi kan ilacımın içinde var ayrı olarak kullanmıyorum. 4. Aya girdim vitamin verecek mi bakalım
Aleyna6161 Pembebavul bebek düşünmeye başladığımız ilk andan sonra verdi doktorum 3 ay kullandım ardından demir hapı verdi
Kanarya Hamile kalmadan önce başlamak gerekiyor aslında, 12.haftaya kadarda kullanılıyor. Bende 3ay önce başlamıştım kullanmaya 12.haftada folik asiti bıraktırıp vitamin demir ve balık haplarına başlatmıştı doktorum
Tugbanne Pembebavul hamileliğimin basında folipol muydu neydi onu kullanmistim kansizlik ortaya cikinca doktorum vitaminlerle birlesen hap verdi gyno ferro sanol adinda kullanıyorum canım yani çocuk doğana kadar devam edilecek folik asite