Merhabalar hanımlar.
Bu benim ilk gebeliğim. 1buçuk yıldır evliyim. Çarşamba günü her zaman gittiğim doktoruma gittim. Öneri üzerine gidiyorum çok iyi seviyorum doktorumu. Yalnız, o gün gittiğimizde hem üstten hem alttan baktı ve kalbini duymadım dedi. Ardından bana Pazartesi günü gel radyolojiyle net bi şekilde bakalım. Bana sabah8den sonra bişey yeme, öğlen 1 gibi gel dedi. Yani kürtaj için çağırıyo belliki. Ben orda mahfoldum zaten.
Neyse tabi 1 tane doktorla kalmadım. Bugün Başakşehir tıp merkezine gittim (bu arada ilk doktorum ve bu gittiğimde özel hastane) ve bana orda ayni şekilde üstten ve alttan bakıldı aynı şekilde kalbi duymuyorum denildi. Ve beni direk bekletmeden radyolojiye soktu. Radyolojideki kadın bana diyoki tüp mü? Ben de hayır dedim. İkiz görüyorum dedi tek yumurta ikizi ama ikisininde kalbini duymuyorum. Bu arada biri 7mm 6+4 ötekisi 6mm 6+3 haftalık. Çok çok araştırdım ve zaten her annede aynı olmuyor, kimisi ok 6 haftadan itibaren duyuluyo kalbi ama kimiside 9a kadar duyulmuyo. Bide benim gebeliğim ikizmiş onuda bugün öğrendim. Ne ilk doktorum ne de ikincisi ultrasondan görmediler ikiz olduğunu. Artı benim ne kanamam oldu ne kahverengi bi lekelenmem oldu, nede böyle deli divane ağrılarım oldu. İkiz annelere soruyorum bebeklerinizin kalbinin sesini ne zaman duydunuz? Ya da böyle bişey yaşayanlar vs bana lütfen bişey söyleyin o kadar kötüyüm ki.. dualarınızı da eksik etmeyin Allah razı olsun. 😔