Eliffkck Merhaba sevgili anneler bu hastanede perinatoloji bölümüne giden var mı? Nasıl ilgilendiler mi sizinle memnun musunuz pazartesi günü randevum var da esenyurtta oturuyorum memnun kalmadıysanız boşuna gitmek istemem 🙏🏻
Tospikannesii Eliffkck gittiniz mi bilmem, ama benim hayatımda gördüğüm en anlayışlı doktordur Serdar hoca 🥰 kendisine de çok güveniyorum
Eliffkck Tospikannesii evet gittim çok güzel ilgilendi gerçekten . Yanlız ben erken haftada gitmişim gene de kendi istersem 22-24 arası birdaha randevu alıp gelebileceğimi söyledi gayet memnunum kendisinden 😊
Eliffkck erseerse valla şans eseri bir aradığımda 182′yi çıktı☺️ Erken haftamda gitmişim ben ama gene de baktılar 🙏🏻 kendi haftam için almaya çalıştığımda da randevu bulamadım maalesef. Bakırköy’den randevu buldum o zamanda günün geçti dediler bakmadılar. Keşke gene bağcılarda bulsaydım belki Serdar doktor gene bakardı 😂
Almi4134 Ben bağcılar devlete güvenemimistim bakirkoye gitmiştim. Keske gitseydim bağcılara😁 artik ikinci hamileliğin nasipse dkdk
Eliffkck Almi4134 bende esenyurttan gittim hiç bilmeden ama şansa gayet güzel çıktı doktorum sağolsun :)
Asena17 Annem 3 kardesimi de orada dogurdu rahimle ilgili bi ameliyat olacakti orada oldu kendisi didim de acayip begeniyor hep oraya gidiyor tek bildigim bu bolumle alakali bildigim yok kuzum